Az Apple táblagépeinek leggyakoribb meghibásodása - az iPhone készülékekhez hasonlóan - az iPad kijelző törése. Az érintőüvegek ugyanis a táblagép peremeinél alacsony védelemmel vannak ellátva, így egy esetleges leejtés vagy ütődés során könnyedén betörhetnek, megrepedhetnek. Ebből kiindulva egyértelmű, hogy a táblagép hátlapi törése is viszonylag gyakori hibajelenség, iPad szervizeinkben is gyakorta akad dolgunk ilyen jellegű sérülésekkel. A legrosszabb esetben a táblagép hátlapja olyannyira deformálódik, hogy annak kijelzője és érintőüvege nem fekszik rá teljesen a táblagép házára, így az vagy azonnal használhatatlanná válik vagy megnő a kockázata annak, hogy valamilyen szennyeződés vagy folyadék okozza majd a táblagép meghibásodását. Amennyiben az iPad akkumulátora hibásodik meg, gyakran tapasztalhatjuk, hogy a táblagép gyorsabban merül le, mint ahogy azt megszoktuk, illetve csupán 10-30%-os töltöttségi szintet vesz fel. Ilyen esetekben az akkumulátor cseréje szükséges. A fülhallgató szalagkábel, a home gomb és az antenna cseréje szintén gyakori iPad javítási folyamatok.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.

Rólunk mondták ügyfeleink