Az Apple táblagépeinek leggyakoribb meghibásodása - az iPhone készülékekhez hasonlóan - az iPad kijelző törése. Az érintőüvegek ugyanis a táblagép peremeinél alacsony védelemmel vannak ellátva, így egy esetleges leejtés vagy ütődés során könnyedén betörhetnek, megrepedhetnek. Ebből kiindulva egyértelmű, hogy a táblagép hátlapi törése is viszonylag gyakori hibajelenség, iPad szervizeinkben is gyakorta akad dolgunk ilyen jellegű sérülésekkel. A legrosszabb esetben a táblagép hátlapja olyannyira deformálódik, hogy annak kijelzője és érintőüvege nem fekszik rá teljesen a táblagép házára, így az vagy azonnal használhatatlanná válik vagy megnő a kockázata annak, hogy valamilyen szennyeződés vagy folyadék okozza majd a táblagép meghibásodását. Amennyiben az iPad akkumulátora hibásodik meg, gyakran tapasztalhatjuk, hogy a táblagép gyorsabban merül le, mint ahogy azt megszoktuk, illetve csupán 10-30%-os töltöttségi szintet vesz fel. Ilyen esetekben az akkumulátor cseréje szükséges. A fülhallgató szalagkábel, a home gomb és az antenna cseréje szintén gyakori iPad javítási folyamatok.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Rólunk mondták ügyfeleink