Az Apple táblagépeinek leggyakoribb meghibásodása - az iPhone készülékekhez hasonlóan - az iPad kijelző törése. Az érintőüvegek ugyanis a táblagép peremeinél alacsony védelemmel vannak ellátva, így egy esetleges leejtés vagy ütődés során könnyedén betörhetnek, megrepedhetnek. Ebből kiindulva egyértelmű, hogy a táblagép hátlapi törése is viszonylag gyakori hibajelenség, iPad szervizeinkben is gyakorta akad dolgunk ilyen jellegű sérülésekkel. A legrosszabb esetben a táblagép hátlapja olyannyira deformálódik, hogy annak kijelzője és érintőüvege nem fekszik rá teljesen a táblagép házára, így az vagy azonnal használhatatlanná válik vagy megnő a kockázata annak, hogy valamilyen szennyeződés vagy folyadék okozza majd a táblagép meghibásodását. Amennyiben az iPad akkumulátora hibásodik meg, gyakran tapasztalhatjuk, hogy a táblagép gyorsabban merül le, mint ahogy azt megszoktuk, illetve csupán 10-30%-os töltöttségi szintet vesz fel. Ilyen esetekben az akkumulátor cseréje szükséges. A fülhallgató szalagkábel, a home gomb és az antenna cseréje szintén gyakori iPad javítási folyamatok.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.
  • Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lenne a végeredménnyel.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Rólunk mondták ügyfeleink