iPad (2017) szerviz - Árlista

iPad (2017) érintő csere

iPad (2017) érintő csere

Az iPad érintő cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülék kijelzője karcosodott, megtört, de az LCD-ben nem esett kár. Szervizünkben rövid időn belül gyári alkatrésszel pótoljuk a régi, törött érintőt.
iPad (2017) LCD csere

iPad (2017) LCD csere

Az iPad LCD cseréje szükséges, ha a készülék képernyője foltos, homályos, vagy teljesen sötét. Mivel a készülék érintője és LCD-je nincs egybeépítve, így cseréjét külön-külön is elvégezzük, terheltségtől függően, rövid időn belül.
iPad (2017) akkumulátor csere

iPad (2017) akkumulátor csere

A meghibásodott iPad akkumulátorra több belső és külső jel is utalhat. Ha hamar lemerül a készüléked, illetve váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol, érdemes cserélned az alkatrészt. Ha púposodott, minél hamarabb kell cserélni, mivel a belső alkatrészeket is kinyomhatja.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad (2017) töltő csatlakozó csere

iPad (2017) töltő csatlakozó csere

Az iPad töltő csatlakozójának cseréje szükséges, ha a készülékre töltőkábelt csatlakoztattál, de az lassan, illetve egyáltalán nem veszi fel a töltést. Ha a hosszabb használat során beporosodott, egy alapos tisztítással javítható a probléma, de komolyabb hibásodás esetén cserélnünk kell az alkatrészt.
iPad (2017) hátlap csere

iPad (2017) hátlap csere

Az iPad hátlapjának cseréjét ajánljuk, ha az használat során megkopott, illetve mélyebben karcolódott. Ha ütés következtében eltört, fontos, hogy minél hamarabb elhozd szervizünkbe, mert a  karcolódások elvághatják az ujjaidat is. Hasonló az eset, ha a hátlapod púposodott, esetleg elvált a kerettől, mivel az belső alkatrészek meghibásodására utal!
iPad (2017) bekapcsoló szalagkábel csere

iPad (2017) bekapcsoló szalagkábel csere

A bekapcsoló szalagkábelének cseréjét abban az esetben javasoljuk, ha a készülék bekapcsoló gombja erős nyomás hatására sem reagál. Ha betört, illetve kattogó hangot hallat, egyértelműen a cseréje válik szükségessé.
iPad (2017) csengő hangszóró csere

iPad (2017) csengő hangszóró csere

Az iPad csengő hangszórójának cseréjét kell elvégeznünk, ha a készülék a multimédia tartalmakat recsegve, tompán, vagy egyáltalán nem szólaltatja meg.
iPad (2017) előlapi kamera csere

iPad (2017) előlapi kamera csere

Ha az elkészített szelfijeid homályosak, életlenek és már Face-Time hívást sem tudsz indítani, az iPad előlapi kamerájának cseréjére lesz szükséged. Szervizünkben rövid időn belül vállaljuk a cseréjét.
iPad (2017) hátlapi kamera csere

iPad (2017) hátlapi kamera csere

Az iPad hátlapi kamerát kell cserélnünk, ha a lencséje eltört, és az elkészült képek minősége romlott. Ha teljesen sötét a képernyő miután elindítottad a kamera programot, szoftveres újratelepítés jelentheti a megoldást.
Az Apple 2017-ben újragondolta és frissítette az egyszerűbbnek számító iPad sorozatot, és 5 év kihagyás után megjelentette az 5.generációs iPad-et. A készülék természetesen messze túlszárnyalja az előző generációs készülékeket, és méltó vetélytársa a népszerű iPad Pro szériának is. A beépített akkumulátora intenzív használat mellett 10 órán keresztül képes energiával ellátni a készüléket, belső erős hardverezése pedig bármilyen programot, játékot képes akadás mentesen futtatni. Az iPad (2017) valóban bármilyen környezetben megállja a helyét. Azonban a készülék tartóssága nem tökéletes, előbb-utóbb minőségben romlani kezdenek a belső és külső alkatrészek is. Az akkumulátor ereje az 1000. feltöltés után rohamosan csökken, ráadásul a benne felgyülemlő gázok kinyomhatják az iPad hátlapját és képernyőjét, de még az alaplapját is eltörhetik. Nagyobb ütődések hatására a kábelek elszakadnak, eltörnek, csakúgy, mint a kijelző, ami már kisebb behatások során sem marad épségben. A készülék nem vízálló, ezért ha elázik, kötelező elvégezni rajta egy ultrahangos tisztítást.