iPad (2018) szerviz - Árlista

iPad (2018) érintő csere

iPad (2018) érintő csere

Az iPad egyik legnagyobb erőssége a gyönyörű, nagy felbontású kijelző - amit viszont a törés vagy karcosodás akkor is nehezen használhatóvá tehet, ha az LCD ép marad. Ilyenkor a videófájlok megtekintése, appok használata a mindennapi rutinban is igen nehéz lehet. Mindez egy gyors cserével orvosolható, amit szervizünkben egy nap alatt elvégzünk.
iPad (2018) LCD csere

iPad (2018) LCD csere

Az LCD hibájánál kevés komolyabb gondot okozó létezhet, hiszen a kijelző használatát alapvetően nehezíti meg. Kevésbé súlyos esetben “csak” néhány csíkról vagy furcsa színárnyalatról beszélünk, rosszabb esetben viszont az is lehet, hogy a készülék már teljesen használhatatlan, a kijelző egyes részeit egyáltalán nem látod. Mindez egyetlen cserével megoldható.
iPad (2018) akkumulátor csere

iPad (2018) akkumulátor csere

A mindennapi használat során az akkumulátor előbb vagy utóbb veszít teljesítményéből - lehet, hogy gyorsabban merül majd a készülék, de az is, hogy egyáltalán nem kapcsol be töltőre csatlakoztatás nélkül. Ezzel hordozhatóságát veszíti el, tehát gyakorlatilag használhatatlanná válik - de ha behozod hozzánk, mi egy napon belül cseréljük az akkumulátort és újra szabadon használhatod majd az iPad-ed.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPad (2018) hátlap csere

iPad (2018) hátlap csere

Nem csak fizikai sérülés, de a mindennapi használat hatására is könnyen sérülhet a hátlap, hacsak nem fordítasz külön figyelmet a védelmére. Ez akár azzal is járhat, hogy idővel belső alkatrészek is sérülnek, vagy éppen a kijelző használatával akadnak majd gondok. Ez a mindennapi használatot nehezíti meg vagy lehetetleníti el teljesen, nem csak esztétikailag ront az iPad megjelenésén.
iPad (2018) bekapcsoló szalagkábel csere

iPad (2018) bekapcsoló szalagkábel csere

A szalagkábel jellemzően igen nehezen, csak extrém fizikai behatásra sérül, de ha ez mégis bekövetkezik, az a mindennapi használatot nehezíti meg - hiszen nem tudod bármikor ki- vagy bekapcsolni az iPad-et, nem tudod lezárni, újraindítani. Ilyenkor cserére lehet szükség, ezt a szervizeinkben egy napon belül végrehajtjuk neked.
iPad (2018) hátlapi kamera csere

iPad (2018) hátlapi kamera csere

A kamera sérülése - jellemzően valamilyen komolyabb fizikai behatás következtében - nem csak abban akadályozhat meg, hogy életed legfontosabb pillanatait megörökítsd a családdal, barátokkal. Akár a munkában is kellemetlenséget okozhat, és sok applikáció funkcionalitásából is elvesz. Ezt viszont egy egyszerű csere megoldja, amit mi egy nap alatt elvégzünk neked.
iPad (2018) előlapi kamera csere

iPad (2018) előlapi kamera csere

Az előlapi kamera sérülésével a mindennapokban válhat frusztrálóvá a használat - nem csak, hogy fontos pillanatok megörökítése válhat lehetetlenné a családoddal, barátokkal, de sok applikáció funkcionalitásából is elvehet az, ha nem működik rendesen a kamera. Egy cserével azonban mindez megoldható, amit mi a szervizeinkben egy nap alatt megoldunk neked.
iPad (2018) csengő hangszóró csere

iPad (2018) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibája kellemetlen egyrészt azért, mert nem érnek el a fontos értesítések a családtól, barátoktól, lemaradsz az ébresztőkről. De emellett az olyan tevékenységeket is megnehezíti, mint a mindennapi médiafogyasztás, hiszen enélkül nem tudod majd rendesen meghallgatni a kedvenc zenéidet, megnézni a videókat. A hibát azonban egy egynapos cserével orvosolhatjuk.
iPad (2018) home gomb csere

iPad (2018) home gomb csere

Ha készüléked home gombja nehezen, szakaszosan vagy egyáltalán nem reagál a nyomásra, akkor mindenképpen cserére lesz szükséged. Szervizünkben válogatott alkatrésszel helyettesítjük a hibást, akár egy napon belül.
iPad (2018) töltő csatlakozó csere

iPad (2018) töltő csatlakozó csere

Ha azt veszed észre, hogy gond van az iPad töltésével, lehet, hogy a csatlakozó egyszerűen bekoszolódott - ilyenkor egy tisztítás is elég. Ha viszont komolyabb sérülésről van szó, akkor mihamarabb szervizbe kell hoznod a készüléket, hiszen egyáltalán nem fogod tudni használni, jobb esetben egyszerűen nem fog úgy tölteni, ahogy korábban, mert gondok vannak az érintkezéssel.
Az Apple évről-évre felülmúlja önmagát, és egyre komolyabb teljesítményre képes készülékekkel rukkol elő. Nincs ez másképp az iPad 2018 esetében sem, ami méltó utódja lett elődjének, illetve felül is múlja azt. Ami viszont nem változott ennél a készüléknél sem, az a sérülékenysége. Megfelelő védelmet nyújtó tok nélkül az iPad 2018 képernyője rendkívül könnyen karcolódik, hátlapja összetörhet, gyorsan javításra szorul. Nagyobb ütések hatására kábelei elszakadhatnak, hosszabb idő után a külső és belső alkatrészek avulnak, romlani kezd a teljesítményük, így cserére szorulnak. Az iPad 2018 készülék sem vízálló, így beázása esetén ultrahangos tisztításra szorul.