Szervizeinkben a meghibásodott iPhone javítását azonnal elvégezzük. Nagy általánosságban elmondható, hogy ügyfeleink kijelzőtörés, térerőprobléma, megrepedt hátlap, valamint nem működő gombok panaszaival érkeznek iPhone szervizünkbe. A törött, repedt kijelző a készülék leggyakoribb meghibásodásainak egyike. A megjelenítő alkatrész egy érintőüvegből és egy LCD-ből áll, melyek kizárólag együtt cserélhetők. A második leggyakoribb meghibásodás az készülék beázása. A telefon beázása esetén a készülék ultrahangos tisztítása jelenthet megoldást a problémára. Ha a telefon homeg gombja nem reagál az érintésre, nyomásra, a home gomb elektronikájának cseréje szükséges. Az auido aljzat meghibásodása esetén pedig előfordul, hogy a készülék beszédhangszórója némul el. További gyakori iPhone szervizfolyamatok: a készülék kamera javítása, az érintőpanel javítás, a némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje, illetve a repedt, törött üveghátlap cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.

Rólunk mondták ügyfeleink