Szervizeinkben a meghibásodott iPhone javítását azonnal elvégezzük. Nagy általánosságban elmondható, hogy ügyfeleink kijelzőtörés, térerőprobléma, megrepedt hátlap, valamint nem működő gombok panaszaival érkeznek iPhone szervizünkbe. A törött, repedt kijelző a készülék leggyakoribb meghibásodásainak egyike. A megjelenítő alkatrész egy érintőüvegből és egy LCD-ből áll, melyek kizárólag együtt cserélhetők. A második leggyakoribb meghibásodás az készülék beázása. A telefon beázása esetén a készülék ultrahangos tisztítása jelenthet megoldást a problémára. Ha a telefon homeg gombja nem reagál az érintésre, nyomásra, a home gomb elektronikájának cseréje szükséges. Az auido aljzat meghibásodása esetén pedig előfordul, hogy a készülék beszédhangszórója némul el. További gyakori iPhone szervizfolyamatok: a készülék kamera javítása, az érintőpanel javítás, a némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje, illetve a repedt, törött üveghátlap cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Referenciáink között több nagy multi cég megtalálható, csak úgy a kisebb vállalkozások is.
  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.

Rólunk mondták ügyfeleink