Budai iPod szervizeinkben azt tapasztaljuk, hogy a készülék üzemzavarainak sokrétűsége miatt nem mindig egyértelmű, hogy alkatrészei közül pontosan melyik hibásodott meg. A merevlemezes zenelejátszó üzemzavarai közé tartozik a merevlemez hiba. Ilyenkor a médialejátszó néhány zeneszámot átugrik, nem játszik le, illetve az eszköz sűrűn lefagy. Az iPod kijelző törés, valamint pixelhiba is gyakori jelenségnek mondható. Bár a lejátszók kijelzői kevésbé sérülékenyek, köszönhetően az alkatrész beépítésének. Olykor azonban mégis előfordulhat, hogy egy nagyobb ütést vagy nyomást már nem bír el az alkatrész és a kijelző betörik, illetve a kijelzőben található folyadékkristály szétfolyik. Ilyenkor a lejátszó kijelzőjének cseréje jelenthet megoldást a problémára. A médialejátszók leggyakoribb meghibásodása a fülhallgató jack kontakthibája, ilyenkor a jack csatlakozó csere oldhatja meg a problémát. Ha az iPod akkumulátora nem tölthető vagy gyorsan lemerül, azonnal kicseréljük az alkatrészt, ahogyan a beázott iPod javítását is vállaljuk.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.

Rólunk mondták ügyfeleink