iPod nano 5th szerviz - Árlista

iPod nano 5th kijelző csere

iPod nano 5th kijelző csere

Az iPod nano 5th két gyárilag összeillesztett részből - egy érintőüvegből és egy LCD-ből - áll. A kijelző sérülhet különböző mechanikai hatások következtében. Az alkatrész bármely része hibásodjon is meg, az iPod nano 5th kijelző (érintőüveg és LCD) csak egyben cserélhető. A kijelző cseréjét ne próbálja meg otthon elvégezni, bízza azt hozzáértő kollégáinkra!
iPod nano 5th akkumulátor csere

iPod nano 5th akkumulátor csere

Általában 2-3 év múlva indokolt az iPod nano 5th akkucseréjét elvégezni. Sérülés, beázás, elöregedés okán, ha azt tapasztalod, hogy a készülék gyorsan lemerül, nem tölthető fel teljesen, kérd szakember segítségét!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod nano 5th fülhallgató szalagkábel csere

iPod nano 5th fülhallgató szalagkábel csere

Az iPod nano 5th fülhallgató szalagkábele biztosítja a készülék tiszta hangzását és felel a fülhallgató aljzat jeltovábbításáért a dokkolóra és a fülhallgatóra egyaránt. Kábel sérülés esetén szervizünkben 60 perc alatt vállaljuk ennek cseréjét.
Az iPod egy videó- és zenelejátszásra is alkalmas hordozható eszköz, melyet az Apple alkotott meg és hozott kereskedelmi forgalomba. A lejátszók 2001 óta vannak jelen a piacon és azóta különböző típusú iPod-ok kerültek forgalomba. Az iPod nano 5th javítás leggyakoribb oka, a lejátszó akkumulátorának élettartami csökkenése. Az iPod nano 5th akkumulátora általában 2-3 év alatt éri el élettartaménak utolsó szakaszát, ilyenkor érdemes cserélni az alkatrészt. A táblagép fülhallgató szalagkábelét abban az esetben kell kicserélnünk, ha az eszköz által a fülhallgatóba közvetített hangok nem hallhatók tisztán, jó minőségben vagy az alkatrész nem is szolgáltat hangot. Természetesen előfordulnak olyan esetek is, hogy zenelejátszónk kiesik a zsebünkből, esetleg használat közben leejtjük, aminek következtében kijelzője sérülhet. Az iPod nano 5th kijelző csere ezen esetek során ajánlott. Az eszköz kijelzője bár két részből áll (érintőüveg és LCD), a lejátszó kijelzőjének bármely része sérüljön is, iPod nano 5th szervizeinkben az alkatrész teljes cseréjét kell eszközölnünk.