iPod nano 6th szerviz - Árlista

iPod nano 6th kijelző csere

iPod nano 6th kijelző csere

A 2010-es iPod nano 6th Multi Touch TFT kijelzőjének legfontosabb adatai: 1,54 hüvelykes képátló, 240x240 képpontos felbontás, és 220 ppi képpontsűrűség. Az érintőüveg és az LCD javítás esetén kizárólag együtt cserélhetőek, mindössze egy óra alatt.
iPod nano 6th akkumulátor csere

iPod nano 6th akkumulátor csere

Gyors lemerülés esetén, ha nem tölthető fel teljesen az iPod, ha azt tapasztalod, hogy a töltőkábelről lecsatlakoztatva a készülék kikapcsol, azonnali akkumulátor cserére lesz szükség, különben nem tudod használni a lejátszót.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod nano 6th fülhallgató szalagkábel csere

iPod nano 6th fülhallgató szalagkábel csere

Az iPod nano 6th fülhallgató szalagkábelének cseréje abban az esetben indokolt, ha az aljzathoz csatlakoztatott fülhallgatóba vagy hangszóróba nem megfelelő minőségben vagy egyáltalán nem érkeznek jelek az eszközről. Az iPod nano 6th fülhallgató szalagkábelének meghibásodásáért általában beázás vagy valamilyen szennyeződés felelős.
Az iPod nano 6th az elődmodellhez képest méretben kisebb zenelejátszó. A hat színben kapható, fém borítású érintőkijelzős zenelejátszóval kapcsolatos szervizelési folyamatokat szervizeinkben megbízható, külföldi partnerek alkatrészeinek felhasználásával, kiváló szerviz géppark segítségével végezzük el. A leggyakoribb probléma az iPod nano 6th akkumulátorának meghibásodása. Ezen hibára utalhat, ha rosszabb esetben egyáltalán nem tölthető, jobb esetben gyorsan merül zenelejátszó eszközünk. Az akkumulátor csere viszonylag egyszerű iPod nano 6th szerviz folyamat, melyet ügyfeleink a helyszínen megvárhatnak, illetve egy kávé elfogyasztása mellett figyelemmel kísérhetnek. A Smart Clinic látványszervizeiben további iPod nano 6th javításokat is vállalunk, például a kijelző cseréjét vagy a fülhallgató szalagkábel javítását. Bármilyen meghibásodás esetén érdemes iPod nano 6th szervizeinkhez fordulni, az otthoni javítás nem ajánlott.