iPod nano 7th szerviz - Árlista

iPod nano 7th kijelző csere

iPod nano 7th kijelző csere

Az iPod nano 31 grammjával a legvékonyabb, legkisebb készülék. Mérete egy bankkártyához hasonlít, képernyője mégis kétszer nagyobb a 6-os szériánál. Hátránya, hogy sérülékeny. Kijelzőjének cseréjét egy óra alatt elvégezzük szervizünkben.
iPod nano 7th érintő csere

iPod nano 7th érintő csere

Balesetkor az iPod nano érintőüvege jobb esetben csak a tapintásra válik érzéketlenné, rosszabb esetben azonban be is törhet. Ilyenkor a készülék hasznavehetetlenné válik, ezért azonnal gondoskodni kell annak cseréjéről!
iPod nano 7th akkumulátor csere

iPod nano 7th akkumulátor csere

Az iPod nano 7th akkumulátor bivalyerős: 30 óra hanglejátszást és 3,5 óra videólejátszást ígér. Ha az tapasztalható, hogy a gyári adatoktól eltér a készülék üzemideje, nem kapcsol be, nem töltődik fel, egy 60 perces akku cserére lesz szükség.
iPod nano 7th dock csatlakozó csere

iPod nano 7th dock csatlakozó csere

Az iPod nano 7th dock csatlakozója általában két ok miatt szorul cserére: 1 leejtés, ütődés, összenyomódás miatt a dock csatlakozó olyan mértékben sérül, hogy a kábelt nem érzékeli, vagy csak bizonyos szögben, esetleg a deformálódás miatt a kábelt egyáltalán nem lehet a dock csatiba dugni. 2: folyadék, nedvesség szivárog a csatlakozóba ami oxidációs folyamatokat indít el. 
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod nano 7th bekapcsoló flex csere

iPod nano 7th bekapcsoló flex csere

Az iPod nano 7th bekapcsoló gombjának elektronikája a bekapcsoló szalagkábelen található. Az említett flex kábel általában beázás vagy szöszösödés hatására rongálódik meg, ilyenkor a készülék bekapcsoló gombja nem vagy csak nehezen reagál a nyomásra. Az alkatrész cseréjének ideje kb. 45 perc, szervizünkben megvárható.
Az iPod nano 7th egy bankkártya méretével megegyező 2,5 hüvelykes, Multi-Touch kijelzővel ellátott zenelejátszó eszköz. Több éves fennállásunk során tapasztaltuk, hogy bár legtöbb alkalommal az akkumulátor cseréjét kell alkalmazzuk egy-egy lejátszón, a z iPod nano 7th javítása ennél sokrétűbb hibajelekre is kiterjedhet. Különböző szennyeződések, esetleg beázás hatására a táblagép meghibásodhat. Ilyen esetekben azt tapasztalhatjuk, hogy az iPod nano 7th nem kapcsol be - vagy csak nehezen. Ebben az esetben valószínűleg a nano bekapcsoló flex kábele hibásodott meg. Az alkatrészt kb. 45 perc alatt kicseréljük. További beázással vagy koszosodással kapcsolatos meghibásodás a dock csatlakozó üzemzavara. Ebben az esetben érdemes rögtön szakemberhez fordulni, hiszen a készülék töltése és kábeles adatátvitele sem megoldható. Az iPod nano 7th szervizeinkben a kijelző cseréjét is gyorsan és szakszerűen végezzük el, ráadásul iPod szerviz folyamataink 90%-a a helyszínen megvárható és megtekinthető.