iPod nano 7th szerviz - Árlista

iPod nano 7th érintő csere

iPod nano 7th érintő csere

Balesetkor az iPod nano érintőüvege jobb esetben csak a tapintásra válik érzéketlenné, rosszabb esetben azonban be is törhet. Ilyenkor a készülék hasznavehetetlenné válik, ezért azonnal gondoskodni kell annak cseréjéről!
iPod nano 7th kijelző csere

iPod nano 7th kijelző csere

Az iPod nano 31 grammjával a legvékonyabb, legkisebb készülék. Mérete egy bankkártyához hasonlít, képernyője mégis kétszer nagyobb a 6-os szériánál. Hátránya, hogy sérülékeny. Kijelzőjének cseréjét egy óra alatt elvégezzük szervizünkben.
iPod nano 7th akkumulátor csere

iPod nano 7th akkumulátor csere

Az iPod nano 7th akkumulátor bivalyerős: 30 óra hanglejátszást és 3,5 óra videólejátszást ígér. Ha az tapasztalható, hogy a gyári adatoktól eltér a készülék üzemideje, nem kapcsol be, nem töltődik fel, egy 60 perces akku cserére lesz szükség.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod nano 7th dock csatlakozó csere

iPod nano 7th dock csatlakozó csere

Az iPod nano 7th dock csatlakozója általában két ok miatt szorul cserére: 1 leejtés, ütődés, összenyomódás miatt a dock csatlakozó olyan mértékben sérül, hogy a kábelt nem érzékeli, vagy csak bizonyos szögben, esetleg a deformálódás miatt a kábelt egyáltalán nem lehet a dock csatiba dugni. 2: folyadék, nedvesség szivárog a csatlakozóba ami oxidációs folyamatokat indít el. 
iPod nano 7th bekapcsoló flex csere

iPod nano 7th bekapcsoló flex csere

Az iPod nano 7th bekapcsoló gombjának elektronikája a bekapcsoló szalagkábelen található. Az említett flex kábel általában beázás vagy szöszösödés hatására rongálódik meg, ilyenkor a készülék bekapcsoló gombja nem vagy csak nehezen reagál a nyomásra. Az alkatrész cseréjének ideje kb. 45 perc, szervizünkben megvárható.
Az iPod nano 7th egy bankkártya méretével megegyező 2,5 hüvelykes, Multi-Touch kijelzővel ellátott zenelejátszó eszköz. Több éves fennállásunk során tapasztaltuk, hogy bár legtöbb alkalommal az akkumulátor cseréjét kell alkalmazzuk egy-egy lejátszón, a z iPod nano 7th javítása ennél sokrétűbb hibajelekre is kiterjedhet. Különböző szennyeződések, esetleg beázás hatására a táblagép meghibásodhat. Ilyen esetekben azt tapasztalhatjuk, hogy az iPod nano 7th nem kapcsol be - vagy csak nehezen. Ebben az esetben valószínűleg a nano bekapcsoló flex kábele hibásodott meg. Az alkatrészt kb. 45 perc alatt kicseréljük. További beázással vagy koszosodással kapcsolatos meghibásodás a dock csatlakozó üzemzavara. Ebben az esetben érdemes rögtön szakemberhez fordulni, hiszen a készülék töltése és kábeles adatátvitele sem megoldható. Az iPod nano 7th szervizeinkben a kijelző cseréjét is gyorsan és szakszerűen végezzük el, ráadásul iPod szerviz folyamataink 90%-a a helyszínen megvárható és megtekinthető.