iPod Touch 2G szerviz - Árlista

iPod Touch 2G LCD csere

iPod Touch 2G LCD csere

Az érintőképernyős készülék praktikus, szeretjük, de hátránya, hogy sérülékeny. Esés közben rongálódhat a kijelzője és a legtöbbször a javítás a kijelző cseréjével jár együtt. A folyamat mindössze 40 percet vesz igénybe. Keress bátran!
iPod Touch 2G érintő csere

iPod Touch 2G érintő csere

Esés következtében az iPod touch 2 érintőüvege akár jelentős mértékben, üvegszilánkosra törhet, ami balesetveszéllyel jár. Az esztétikai problémák mellett ebben az esetben elengedhetetlen az érintőüveg azonnali cseréje, mely egy félórás rutinművelet.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod Touch 2G felső szalagkábel csere

iPod Touch 2G felső szalagkábel csere

A felső szalagkábel nagy bosszúságot okozhat, hiszen sérülése esetén ennek hatására a zenelejátszó teljesen tönkre mehet. Kábelcserével azonban visszanyerhető a korábban megszokott csúcsélmény. A javítás idő mindössze 45 perc.
iPod Touch 2G fülhallgató szalagkábel csere

iPod Touch 2G fülhallgató szalagkábel csere

Az iPod touch 2G fülhallgató szalagkábelének cseréjére akkor van szükség, ha az aljzathoz csatlakoztatott fülhallgatóba vagy hangszóróba közvetített jelek nem megfelelőek vagy nem is érkeznek jelek a kiegészítőbe. Az iPod touch 2G fülhallgató szalagkábele általában beázás vagy valamilyen szennyeződés következtében rongálódik.

iPod Touch 2G antenna fedél

iPod Touch 2G antenna fedél
A Touch széria egy a formatervezésében iPhone készülékekre hasonlító médialejátszó eszköz, mely Wi-Fi klienssel is el van látva. Az első generációs iPod Touch 2007. szeptemberében került piacra, azóta a táblagép modell összesen 5 generációval rendelkezik. A Touch 2G 2008. szeptemberében látott napvilágot. Az iPod Touch 2G akkumulátor kapacitása összesen 36 órányi zenelejátszásra vagy 6 órányi videólejátszásra elegendő energiát képes tárolni. Az iPod Touch 2G javítások listája igen sokszínű. Az iPod akkumulátorának cseréjére például akkor van szükség, ha az alkatrészt a fent említett üzemidőt jóval alulmúlja, rosszabb esetben töltőre való csatlakoztatás nélkül már be sem kapcsol. A táblagép beázása vagy belső alkatrészeinek porosodása okán meghibásodhat az eszköz fülhallgató szalagkábele vagy a bekapcsoló- és hangerőgombok, melyet a készülék felső szalagkábelének cseréjével orvosolni tudunk. Ezenkívül gyakori eset még a leejtés vagy ütődés során bekövetkező kijelző törés, melyet iPod Touch 2G szervizeinkben fél óra leforgása alatt kicserélünk, így a folyamat a helyszínen megvárható.