iPod Touch 3G szerviz - Árlista

iPod Touch 3G LCD csere

iPod Touch 3G LCD csere

Az iPod touch 3 kijelzője az érintőüvegből, valamint az LCD kijelzőből áll. Esés következtében, ha a kijelző LCD része károsodik, a javításkor elegendő csupán ezt kicserélni. Munkatársaink a javítást 30 perc alatt elvégzik.
iPod Touch 3G érintő csere

iPod Touch 3G érintő csere

Az iPod touch 3 képernyője az érintőüveg mellett az LCD kijelzőből áll. Ha esés, leejtés közben a képernyőnek csupán egy része sérül, elegendő azt kicserélni. Szervizünkben egy ilyen folyamat mindössze 30 percet vesz igénybe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod Touch 3G felső szalagkábel csere

iPod Touch 3G felső szalagkábel csere

Az iPod touch 2G felső szalagkábelének meghibásodása általában leejtés vagy valamilyen erős fizikai hatás következménye. A felső szalagkábel szakadása esetén az eszköz nehezen vagy egyáltalán nem kapcsolódik be, ilyenkor az alkatrészt mindenképpen cserélni kell. Az iPod touch 2G szalagkábel cseréje kb. 45 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható.
Az iPod Touch 3G 8-16GB közötti tárolókapacitással, valamint 256 MB RAM memóriával rendelkező eszköz, melyet 2009 szeptemberében kezdett forgalmazni az Apple. Igen gyakori eset, hogy ügyfeleink betört kijelzővel hozzák iPod Touch 3G szervizünkbe médialejátszó eszközüket. A táblagép gyakran javítandó kijelzője két részből áll. Az LCD és az érintőüveg sok Apple terméktől eltérően külön-külön is javítható, cserélhető. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az eszköz felső szalagkábele meghibásodik. Ilyenkor azt tapasztalhatjuk médialejátszó eszközünkön, hogy a bekapcsoló gomb nyomásra, érintésre nem reagál. A táblagép felső szalagkábelének cseréje megközelítőleg 45 percet vesz igénybe, a folyamat tehát a helyszínen megvárható és figyelemmel követhető. A készülék bárminemű meghibásodása esetén látogassa meg szervizeinket, az otthoni iPod Touch 3G javítást nem ajánljuk!