iPod Touch 4G szerviz - Árlista

iPod Touch 4G kijelző csere

iPod Touch 4G kijelző csere

Az iPod touch 4 kijelzője két részből: az érintőüvegből és az LCD-ből áll. E kettő csak és kizárólag együtt cserélhető. A mechanikai hatásokra érzékeny kijelző cseréjére a képernyő meghibásodásakor kerül sor, ami nálunk 60 percet vesz igénye.
iPod Touch 4G akkumulátor csere

iPod Touch 4G akkumulátor csere

Ha gyakran tapasztalod, hogy az iPod gyorsan lemerül, csak akkor kapcsol be, ha a töltőre helyezed, de még így sem tölthető fel teljesen, a javítás érdekében akkumulátor cserére van szükség. A munkálat mindössze 30 percet vesz igénybe.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod Touch 4G hátlap csere

iPod Touch 4G hátlap csere

Az iPod touch 4 hátlapja komolyabban sérülhet a készülék leejtésekor. A behorpadt, megkarcolódott hátlap nem túl esztétikus, célszerű azt azonnal lecserélni, hiszen egyúttal meggyőződhetünk a belső alkatrészek állapotáról is.
iPod Touch 4G bekapcsoló flex csere

iPod Touch 4G bekapcsoló flex csere

Tudtad, hogy a felső szalagkábel felel a készülék bekapcsolásáért és a hangerő szabályozásért? Ha a kábel megsérül, az iPod szinte hasznavehetetlenné válik. Szervizünkben ennek cseréje, javítása mindössze egyórás folyamat.
iPod Touch 4G home gomb csere

iPod Touch 4G home gomb csere

A home gomb erős igénybe vétel és nedvesség hatására rongálódhat, melynek következtében megszűnik a gomb rendeltetésszerű használata. Ha az alkatrész nehezen vagy egyáltalán nem reagál, cseréltesd ki nálunk mindössze 30 perc alatt.
Az iPod Touch 4G már rendelkezik előlapi és hátlapi kamerával is. Az Apple 2010. szeptemberében dobta piacra ezt a típusú médialejátszó eszközt. Az eszköz meghibásodásainak nagy részét szervizeinkben azonnali jelleggel javítjuk, illetve a meghibásodott Touch 4G alkatrészeket cseréljük. Ezen típus esetében is az akkumulátor csere a leggyakoribb iPod Touch 4G javítási folyamat, hiszen ez az alkatrész idővel veszít üzemidejéből és 2-3 éven belül használatra alkalmatlanná válik. Ezenkívül sűrűn találkozunk olyan esetekkel, hogy a táblagép kijelzője betört vagy valamilyen más módon sérült, például megrepedt és ennek következtében az érintő sem reagál. Leejtés során sérülhet még a Touch 4G hátlapja is. Ezen alkatrészeket maximum egy óra leforgása alatt javítjuk, illetve cseréljük ki iPod Touch 4G szervizeinkben. Az eszköz home gombja általában beázás vagy különböző szennyeződések hatására válik működésképtelenné. Hasonló jellegű meghibásodás áldozatául eshet a 4G bekapcsoló flex kábele. Az Touch 4G home gombját fél óra, a bekapcsoló szalagkábelét egy óra alatt cseréljük.