iPod Touch 5G szerviz - Árlista

iPod Touch 5G kijelző csere

iPod Touch 5G kijelző csere

Az iPod touch 5 vékonyabb, könnyebb, viszont hosszabb, így nagyobb képernyővel (4 hüvelykessel) rendelkezik a korábbi verzióhoz képest. Javítás esetén a kijelző és az érintőüveg együtt cserélhető, melyet szervizünkben 45 perc alatt végzünk el.
iPod Touch 5G akkumulátor csere

iPod Touch 5G akkumulátor csere

Még egy Apple termék is megérzi az idő múlását. De ha nem az idő, akkor a tulajdonos gondatlansága tehet a készülék elhasználódásáról. IPod touch 5 akkumulátor cserére van szükséged? Szervizünkben 45 perc alatt garantáltan újjá varázsoljuk akkudat!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPod Touch 5G előlapi kamera csere

iPod Touch 5G előlapi kamera csere

Az iPod touch 5G zenelejátszó rendelkezik előlapi kamerával, mely meghibásodás esetén homályos, életlen, rosszul fókuszált fotókat készít. Amennyiben a hibajelek beállítás módosításokkal és újra szoftverezéssel  nem oldódnak meg, iPod touch 5G zenelejátszónk előlapi kamerájának cseréje indokolt. Szervizünkben hozzáértő kollégák szakszerűen elvégzik a folyamatot.
Az új dizájnnal ékeskedő iPod Touch 5G már 16GB, 32GB és 64GB-os kivitelben is elérhető. Az 512 MB RAM-mal rendelkező eszköz 2012. szeptemberében került kereskedelmi forgalomba. A 4 hüvelykes kijelző és az 5 megapixeles kamerának köszönhetően igen nagy népszerűségnek örvend ez a médialejátszó. Érkeztek hozzánk ügyfelek olyan panasszal, hogy kamerájuk homályos, életlen, illetve rosszul fókuszált képeket készít. Ilyen esetekben aTouch 5G kamera cseréje indokolt. A kamera javítás mellett népszerű iPod Touch 5G javítási folyamat még az készülék kijelző cseréje, melyre általában az eszköz leejtését követően fellépő repedéses, töréses sérüléseket követően van szükség. Amennyiben bármilyen jellegű problémát észlel eszköze működésében, hozza el iPod Touch 5G szervizeinkbe, ahol egy alapos bevizsgálást követően kollégáink az esetek 90%-ban azonnali jelleggel javítani vagy cserélni tudják a hibás zenelejátszót.