A Mac számítógépek javításával kapcsolatban az általános vélekedés az, hogy rendkívül drága. A hivatalos Apple szervizekben ugyanis a legtöbb esetben nem végezhetnek alkatrészszintű MacBook javítást, ehelyett a fő alkatrészeket kell kicserélniük, ez pedig rendkívül költségessé teszi a MacBook szervizelését. A legfontosabb az, hogy az Apple számítógépek esetében - ahogyan minden számítógép és laptop esetében - szükség van időszakos karbantartásra. Használat során ugyanis a Mac számítógépekben is felgyülemlik a por és egyéb szennyeződések, így a MacBook tisztítása elengedhetetlen a hibátlan működés fenntartásának érdekében. A számítógép koszosodása sok esetben a Mac túlmelegedéséhez vezethet. Ezenkívül fontos 1-2 évente elvégezni a hőpaszta cseréjét, így a számítógép alkatrészeinek élettartama kitolható. Ezenfelül, ha nem vagyunk megelégedve Apple számítógépünk teljesítményével, érdemes a memória bővítését vagy a HDD, SSD bővítését elvégezni. Beázott számítógépek ultrahangos tisztítását is elvégezzük Mac szervizeinkben.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Mac szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lenne a végeredménnyel.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Rólunk mondták ügyfeleink