A Mac számítógépek javításával kapcsolatban az általános vélekedés az, hogy rendkívül drága. A hivatalos Apple szervizekben ugyanis a legtöbb esetben nem végezhetnek alkatrészszintű MacBook javítást, ehelyett a fő alkatrészeket kell kicserélniük, ez pedig rendkívül költségessé teszi a MacBook szervizelését. A legfontosabb az, hogy az Apple számítógépek esetében - ahogyan minden számítógép és laptop esetében - szükség van időszakos karbantartásra. Használat során ugyanis a Mac számítógépekben is felgyülemlik a por és egyéb szennyeződések, így a MacBook tisztítása elengedhetetlen a hibátlan működés fenntartásának érdekében. A számítógép koszosodása sok esetben a Mac túlmelegedéséhez vezethet. Ezenkívül fontos 1-2 évente elvégezni a hőpaszta cseréjét, így a számítógép alkatrészeinek élettartama kitolható. Ezenfelül, ha nem vagyunk megelégedve Apple számítógépünk teljesítményével, érdemes a memória bővítését vagy a HDD, SSD bővítését elvégezni. Beázott számítógépek ultrahangos tisztítását is elvégezzük Mac szervizeinkben.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Mac szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.

Rólunk mondták ügyfeleink