A Mac számítógépek javításával kapcsolatban az általános vélekedés az, hogy rendkívül drága. A hivatalos Apple szervizekben ugyanis a legtöbb esetben nem végezhetnek alkatrészszintű MacBook javítást, ehelyett a fő alkatrészeket kell kicserélniük, ez pedig rendkívül költségessé teszi a MacBook szervizelését. A legfontosabb az, hogy az Apple számítógépek esetében - ahogyan minden számítógép és laptop esetében - szükség van időszakos karbantartásra. Használat során ugyanis a Mac számítógépekben is felgyülemlik a por és egyéb szennyeződések, így a MacBook tisztítása elengedhetetlen a hibátlan működés fenntartásának érdekében. A számítógép koszosodása sok esetben a Mac túlmelegedéséhez vezethet. Ezenkívül fontos 1-2 évente elvégezni a hőpaszta cseréjét, így a számítógép alkatrészeinek élettartama kitolható. Ezenfelül, ha nem vagyunk megelégedve Apple számítógépünk teljesítményével, érdemes a memória bővítését vagy a HDD, SSD bővítését elvégezni. Beázott számítógépek ultrahangos tisztítását is elvégezzük Mac szervizeinkben.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Mac szerviz - Árlista árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.

Rólunk mondták ügyfeleink