iMac szerviz - Árlista

Tisztítás, újrapasztázás

Tisztítás, újrapasztázás

A por számítógépekbe is bejut idővel, ami lassuló, túlmelegedő és hangosodó géphez és a processzoron található hőpaszta kiszáradásához vezet. Ilyenkor hűtőbordákon megtapadó port kitisztítjuk, a beszáradt pasztákat eltávolítjuk, majd új hővezető pasztával helyettesítjük. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
HDD, SSD

HDD, SSD

A háttértárolók két legfontosabb tulajdonsága a kapacitás és az átviteli sebesség. többféle háttértártípus létezik, leggyakrabban HDD-k és SSD-k kerülnek beépítésre. Az operációs rendszer a háttértárból töltődik be, ezért egy nagyobb winchester javítja gépünk használhatóságát.  A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Memória bővítés

Memória bővítés

Amennyiben gépünk kevés memóriával rendelkezik, nem tudnunk elegendő sebességgel egyszerre több programot futtatni. Ha például lassabban nyílnak meg az alkalmazások, és jobban melegszik a kelleténél, akkor érdemes lehet elgondolkodni a készülék memóriájának bővítésén. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Ha az számítógéped nem működik kifogástalanul akkor az operációs rendszer telepítése vagy helyreállítása megoldhatja a problémát. A telepítés és helyreállítás szükséges lehet akkor, ha a géped operációs rendszere túl lassú, lefagy vagy el sem indul. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Az iMac az Apple egybeépített asztali számítógépe. A terméket 1998-ban mutatták be és eddig összesen 7 generációja jelent meg. Az iMac szervizelése annyiban tér el a MacBook javítási procedúráitól, hogy az előbbiben nincs akkumulátor, hiszen asztali számítógépről beszélünk. Különböző módokon azonban ez az egybeépített asztali számítógép is meghibásodhat. A leggyakoribb hibajel az operációs rendszer meghibásodása. Amennyiben számítógépünk nem működik megfelelően, úgy iMac szervizeinkben az operációs rendszer újratelepítését vagy frissítését végezzük el az eszközön. Ezenkívül rengetegen érkeznek szervizünkbe azzal a panasszal, hogy a számítógép lassú, hangos és gyorsan túlmelegszik. Ebben az esetben a számítógép tisztítása, újra pasztázása jelenthet megoldást a problémára. Amennyiben eszközünk egy véletlen baleset során beázik, ne próbáljuk meg otthon kitisztítani! Szervizünkben az iMac ultrahangos tisztításával orvosoljuk a fennálló problémát. Ezenkívül vállaljuk még a számítógép memóriabővítését, az SSD és HDD bővítését is.