Mac mini szerviz - Árlista

Tisztítás, újrapasztázás

Tisztítás, újrapasztázás

A por számítógépekbe is bejut idővel, ami lassuló, túlmelegedő és hangosodó géphez és a processzoron található hőpaszta kiszáradásához vezet. Ilyenkor hűtőbordákon megtapadó port kitisztítjuk, a beszáradt pasztákat eltávolítjuk, majd új hővezető pasztával helyettesítjük. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
HDD, SSD

HDD, SSD

A háttértárolók két legfontosabb tulajdonsága a kapacitás és az átviteli sebesség. többféle háttértártípus létezik, leggyakrabban HDD-k és SSD-k kerülnek beépítésre. Az operációs rendszer a háttértárból töltődik be, ezért egy nagyobb winchester javítja gépünk használhatóságát.  A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Memória bővítés

Memória bővítés

Amennyiben gépünk kevés memóriával rendelkezik, nem tudnunk elegendő sebességgel egyszerre több programot futtatni. Ha például lassabban nyílnak meg az alkalmazások, és jobban melegszik a kelleténél, akkor érdemes lehet elgondolkodni a készülék memóriájának bővítésén. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Ha az számítógéped nem működik kifogástalanul akkor az operációs rendszer telepítése vagy helyreállítása megoldhatja a problémát. A telepítés és helyreállítás szükséges lehet akkor, ha a géped operációs rendszere túl lassú, lefagy vagy el sem indul. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Mac mini az Apple kisméretű asztalai számítógépe, melyhez az iMac-től eltérő módon nem jár monitor, egér és billentyűzet. Ez a számítógép az Apple legkisebb és legolcsóbb modellje, továbbá a gyártó szerint a világ legenergiatakarékosabb asztali számítógépe. A Mac mini javítási folyamatai nem sokban térnek el az iMac szerviz procedúráitól. Akkumulátorral ez a számítógép sem rendelkezik, így ezzel nem akad gondja a felhasználóknak. Gyakori eset azonban, hogy Mac mini szervizeinkbe érkező ügyfeleink az operációs rendszer helyreállítását, telepítését kérik kollégáinktól. Amennyiben a számítógép operációs rendszerének újra telepítése nem oldja meg a problémát és a számítógép továbbra is lassú, valószínűleg a számítógép memória bővítésre szorul. További javítási folyamatok például a számítógép belsejébe ragadt pro és a hőpaszta kiszáradása esetén alkalmazandó Mac mini tisztítás és újra pasztázás, valamint az esetleges beázások következtében alkalmazandó ultrahangos tisztítás.