MacBook Pro szerviz - Árlista

Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Akkumulátor csere

Akkumulátor csere

A legtöbb hordozható számítógépben lítium-polimer akkumulátorokat találunk, melyek megbízhatóak, könnyűek és nagy teljesítményűek. Azonban ezek az idő, egy komolyabb sérülés, vagy a gondatlanság következtében megrongálódhatnak, elhasználódhatnak, ami miatt szükségessé válhat az akkumulátor cseréje. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Tisztítás, újrapasztázás

Tisztítás, újrapasztázás

A por számítógépekbe is bejut idővel, ami lassuló, túlmelegedő és hangosodó géphez és a processzoron található hőpaszta kiszáradásához vezet. Ilyenkor hűtőbordákon megtapadó port kitisztítjuk, a beszáradt pasztákat eltávolítjuk, majd új hővezető pasztával helyettesítjük. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Ha az számítógéped nem működik kifogástalanul akkor az operációs rendszer telepítése vagy helyreállítása megoldhatja a problémát. A telepítés és helyreállítás szükséges lehet akkor, ha a géped operációs rendszere túl lassú, lefagy vagy el sem indul. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Memória bővítés

Memória bővítés

Amennyiben gépünk kevés memóriával rendelkezik, nem tudnunk elegendő sebességgel egyszerre több programot futtatni. Ha például lassabban nyílnak meg az alkalmazások, és jobban melegszik a kelleténél, akkor érdemes lehet elgondolkodni a készülék memóriájának bővítésén. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
HDD, SSD

HDD, SSD

A háttértárolók két legfontosabb tulajdonsága a kapacitás és az átviteli sebesség. többféle háttértártípus létezik, leggyakrabban HDD-k és SSD-k kerülnek beépítésre. Az operációs rendszer a háttértárból töltődik be, ezért egy nagyobb winchester javítja gépünk használhatóságát.  A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A MacBook Pro javítási mutatói esetében is előkelő helyet foglal el az akkumulátor csere. Az általános akkumulátor hiba, hogy a számítógép üzemideje drasztikusan csökken vagy töltő nélkül már nem is használható. A MacBook akkumulátor cseréje viszonylag egyszerű és gyors feladat, szervizeinkben megvárható. Többen érkeztek már MacBook Pro szervizeinkbe azzal a problémával, hogy számítógépük nem a megszokott sebességgel fut vagy már nem képes új adatokat, programokat tárolni. Ilyen esetekben a MacBook Pro memóriabővítését vagy a MackBook Pro HDD, SSD bővítését javasoljuk. A memória bővítés a számítógép sebességét, a háttértár bővítés pedig az eszköz tárolási kapacitását növeli. Bármennyire tiszta környezetben tároljuk is számítógépünk, az évek során az eszköz belsejében megragadó por a készülék meghibásodásához vezethet. MacBook Pro szervizeinkben gyorsan és szakszerűen végezzük el a MacBook Pro újrapasztázását és beázás esetén az ultrahangos tisztítását is.