MacBook szerviz - Árlista

Akkumulátor csere

Akkumulátor csere

A legtöbb hordozható számítógépben lítium-polimer akkumulátorokat találunk, melyek megbízhatóak, könnyűek és nagy teljesítményűek. Azonban ezek az idő, egy komolyabb sérülés, vagy a gondatlanság következtében megrongálódhatnak, elhasználódhatnak, ami miatt szükségessé válhat az akkumulátor cseréje. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Operációs rendszer telepítése, helyreállítása

Ha az számítógéped nem működik kifogástalanul akkor az operációs rendszer telepítése vagy helyreállítása megoldhatja a problémát. A telepítés és helyreállítás szükséges lehet akkor, ha a géped operációs rendszere túl lassú, lefagy vagy el sem indul. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Tisztítás, újrapasztázás

Tisztítás, újrapasztázás

A por számítógépekbe is bejut idővel, ami lassuló, túlmelegedő és hangosodó géphez és a processzoron található hőpaszta kiszáradásához vezet. Ilyenkor hűtőbordákon megtapadó port kitisztítjuk, a beszáradt pasztákat eltávolítjuk, majd új hővezető pasztával helyettesítjük. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
HDD, SSD

HDD, SSD

A háttértárolók két legfontosabb tulajdonsága a kapacitás és az átviteli sebesség. többféle háttértártípus létezik, leggyakrabban HDD-k és SSD-k kerülnek beépítésre. Az operációs rendszer a háttértárból töltődik be, ezért egy nagyobb winchester javítja gépünk használhatóságát.  A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Memória bővítés

Memória bővítés

Amennyiben gépünk kevés memóriával rendelkezik, nem tudnunk elegendő sebességgel egyszerre több programot futtatni. Ha például lassabban nyílnak meg az alkalmazások, és jobban melegszik a kelleténél, akkor érdemes lehet elgondolkodni a készülék memóriájának bővítésén. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A MacBook Apple laptop 2006-ban mutatták be és azóta is bizonyos típusai azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek. A számítógép meghibásodása leginkább koszolódás, szennyeződés hatására következik be. Elvégzett MacBook javításaink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy esetenként egy beázás akár a számítógép alaplap cseréjéhez is vezethet. Szervizünkben ultrahangos MacBook tisztítást vállalunk annak érdekében, hogy megelőzzük az oxidáció károk keletkezését a számítógépen. Számos alkalommal fordulnak MacBook szervizünkhöz azzal a problémával, hogy a számítógép operációs rendszere nem működik kifogástalanul, esetleg egyáltalán nem működik. Ilyen esetekben az operációs rendszer újratelepítését, helyreállítását szükséges elvégezni. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a számítógép háttértárolója mondja fel a szolgálatot, ezesetben a számítógép HDD és/vagy SSD cseréjét alkalmazzuk. Szervizünk kizárólag minőségi, megbízható külföldi beszállítóktól érkezett alkatrészekkel dolgozik.