Az Apple Watch szervizelése jelenleg nem érhető el minden olyan szervizben, ahol egyébként Apple termékek javításával foglalkoznak. Sokan az iPod nano 6th modell szervizeléséhez hasonlítják az Apple Watch javítását és annak nehézségét alapul véve. Az egyik ilyen hasonlóság az Apple Watch kijelzője, mely az imént említett médialejátszóhoz hasonlóan ragasztásos technikával történik, kijelző csavar nem található az Apple Watch megjelenítőjének oldalán. Viszonylag gyakori jelenség az Apple Watch beázása, ugyanis az Apple okosórája az előzetes híresztelésekkel ellentétben csupán csepp- és nem vízálló technológiával készült. Az Apple Watch szíjának köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a készülék leejtés következtében esetleg meghibásodik. Azonban egy-egy figyelmetlen karmozdulat során az Apple Watch kijelzője megrepedhet, illetve betörhet. A betört Apple Watch cseréjét szervizeinkben szakszerűen, garanciát vállalva végezzük el, minőségi, megbízható forrásból származó alkatrészek felhasználásával.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 96,1%-a ajánlaná szervizünket ismerősének.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.

Rólunk mondták ügyfeleink