Az Apple Watch szervizelése jelenleg nem érhető el minden olyan szervizben, ahol egyébként Apple termékek javításával foglalkoznak. Sokan az iPod nano 6th modell szervizeléséhez hasonlítják az Apple Watch javítását és annak nehézségét alapul véve. Az egyik ilyen hasonlóság az Apple Watch kijelzője, mely az imént említett médialejátszóhoz hasonlóan ragasztásos technikával történik, kijelző csavar nem található az Apple Watch megjelenítőjének oldalán. Viszonylag gyakori jelenség az Apple Watch beázása, ugyanis az Apple okosórája az előzetes híresztelésekkel ellentétben csupán csepp- és nem vízálló technológiával készült. Az Apple Watch szíjának köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a készülék leejtés következtében esetleg meghibásodik. Azonban egy-egy figyelmetlen karmozdulat során az Apple Watch kijelzője megrepedhet, illetve betörhet. A betört Apple Watch cseréjét szervizeinkben szakszerűen, garanciát vállalva végezzük el, minőségi, megbízható forrásból származó alkatrészek felhasználásával.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Referenciáink között több nagy multi cég megtalálható, csak úgy a kisebb vállalkozások is.
  • A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.

Rólunk mondták ügyfeleink