Az Apple Watch szervizelése jelenleg nem érhető el minden olyan szervizben, ahol egyébként Apple termékek javításával foglalkoznak. Sokan az iPod nano 6th modell szervizeléséhez hasonlítják az Apple Watch javítását és annak nehézségét alapul véve. Az egyik ilyen hasonlóság az Apple Watch kijelzője, mely az imént említett médialejátszóhoz hasonlóan ragasztásos technikával történik, kijelző csavar nem található az Apple Watch megjelenítőjének oldalán. Viszonylag gyakori jelenség az Apple Watch beázása, ugyanis az Apple okosórája az előzetes híresztelésekkel ellentétben csupán csepp- és nem vízálló technológiával készült. Az Apple Watch szíjának köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a készülék leejtés következtében esetleg meghibásodik. Azonban egy-egy figyelmetlen karmozdulat során az Apple Watch kijelzője megrepedhet, illetve betörhet. A betört Apple Watch cseréjét szervizeinkben szakszerűen, garanciát vállalva végezzük el, minőségi, megbízható forrásból származó alkatrészek felhasználásával.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 96,1%-a ajánlaná szervizünket ismerősének.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.

Rólunk mondták ügyfeleink