Watch szerviz - Árlista

Apple Watch (Series3) 38 mm kijelző csere

Apple Watch (Series3) 38 mm kijelző csere

Apple Watch eszközöd kijelzője cserére szorulhat, ha azon már a használatot is zavaró karcolások jelennek meg vagy összetört. Kollégáink akár egy napon belül, válogatott alkatrésszel frissítik fel okosórád.
Apple Watch (Series3) 42 mm kijelző csere

Apple Watch (Series3) 42 mm kijelző csere

Apple Watch-od kijelzője cserére szorul, összetört vagy karcok borítják be? Szervizeinkben kollégáink rövid időn belül megújítják eszközödet.
Apple Watch (Series3) akkumulátor csere

Apple Watch (Series3) akkumulátor csere

Ha Apple Watch eszközöd a vártnál gyorsabban merül vagy ok nélkül kikapcsol, valószínűleg akkumulátor cserére lesz szüksége. Szervizünkben garanciával végezzük el a javítást.
Az Apple Watch eszközök sokkal nagyobb sérülésveszélynek vannak kitéve, mint például egy iPhone vagy MacBook. Mégpedig azért, mert a  telefonoddal ellentétben ezeket valószínűleg sosem teszed zsebre vagy éppen a táskádba, mindig a csuklódon hordod. Bár léteznek az Apple Watch modellek védelmére gyártott kiegészítők, ezeket igen kevesen használják, így szervizeink gyakori vendégei az Apple okosórái is. Ügyfeleink leginkább kijelző cserével fordulnak hozzánk, de rutin feladataink között az akkumulátor frissítés is megtalálható. Bármilyen hibát is észlelsz, kollégáink készséggel segítenek és rövid időn belül megoldják a problémát.