Watch szerviz - Árlista

Apple Watch (Series4) 40mm kijelző csere

Apple Watch (Series4) 40mm kijelző csere

Félve nézel már rá Apple Watch-odra, úgy elborítják kijelzőjét a karcolások vagy már használni sem tudod, annyira összetört? Az alkatrész cseréjét szervizünkben garanciával végezzük el és már egy napon belül fel is frissítjük az eszközöd.
Apple Watch (Series4) 44mm kijelző csere

Apple Watch (Series4) 44mm kijelző csere

Az Apple Watch kijelzője cserére szorul, ha azon már a használatot is zavaró karcolások jelennek meg vagy összetört. Kollégáink biztos kézzel végzik el a szükséges javítást, a beépített alkatrészre pedig garanciát is kapsz.
Apple Watch (Series4) akkumulátor csere

Apple Watch (Series4) akkumulátor csere

Apple Watch-od akkumulátora valószínűleg cserére szorul, ha a vártnál kevesebb ideig bírja energiával, órák alatt lemerül vagy adott esetben ok nélkül kikapcsol. Kollégáink egy vadonatúj alkatrésszel frissítik fel elfáradt eszközöd.
Ha össze kéne szednünk, melyik készülékeket a legnehezebb megvédeni a sérülésektől, az Apple Watch modellek biztosan benne lennének. Ez egészen egyszerűen azért van így, mert ezek az eszközök gyakorlatilag teljes védelem nélkül szolgálják ki az igényeidet - nincsenek a zsebedben vagy a táskádban sem, ahol nagyjából védve lennének. Éppen ezért kollégáink és raktárkészletünk mindig felkészülten várják a szervizünkbe érkező, javításra szoruló okosórákat. Legyen szó kijelző vagy egy púposodó, megfáradt akkumulátor cseréjéről, munkatársaink megszüntetik a neked bosszúsággal járó hibát.