A Honor márka a Huawei Csoport tagjaként robbant be a köztudatba, pénztárcakímélő és megbízható készülékeivel. Azonban ez a gyártó sem tudja elkerülni az idő múlásával fellépő okostelefon meghibásodásokat. Ha készüléked javításra szorul, hozd el látványszerviz pontjaink egyikébe, a XI. kerületi Bölcső utcába vagy a XIII. kerületben található Pannónia utcába. Kijelző csere, alaplapi javítások és egyéb lehetőségek is megtalálhatók széleskörű szerviz szolgáltatásunkban.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Honor szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.

Rólunk mondták ügyfeleink