A HTC okostelefonok rendkívül elegáns, ízléses kialakításuknak köszönhetően kifejezetten népszerűekké váltak az évek során. Budai látványszervizeinkben a meghibásodott HTC javítások nagy részét azonnal elvégezzük. A legtöbb alkalommal a kijelző törése vagy repedése miatt hozzák HTC szervizünkbe a telefont. Ez a jellegű sérülés a legtöbb okostelefon esetében sűrűn előforduló probléma, hiszen a telefon egy-egy esetleges leejtés vagy ütődés során könnyedén megsérülhet. Továbbá gyakori hibajel a HTC One akkumulátorának meghibásodása, mely a készülék töltöttségi szintjének maximumát, illetve a One akkumulátor üzemidejét csökkenti. Ilyen esetekben a HTC One akkumulátor cseréje esedékes. Amennyiben a homeg gomb vagy hangerő gombok nem reagálnak az érintésre, nyomásra, a home gomb, illetve hangerő szalagkábel elektronikájának  cseréje szükséges. A telefon jack aljzatának meghibásodása esetén előfordul, hogy a beszédhangszórója némul el. További gyakori HTC javítási folyamatok: a kamera-, az érintőpanel-, illetve a némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Okostelefonok szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.
  • A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Rólunk mondták ügyfeleink