A HTC okostelefonok rendkívül elegáns, ízléses kialakításuknak köszönhetően kifejezetten népszerűekké váltak az évek során. Budai látványszervizeinkben a meghibásodott HTC javítások nagy részét azonnal elvégezzük. A legtöbb alkalommal a kijelző törése vagy repedése miatt hozzák HTC szervizünkbe a telefont. Ez a jellegű sérülés a legtöbb okostelefon esetében sűrűn előforduló probléma, hiszen a telefon egy-egy esetleges leejtés vagy ütődés során könnyedén megsérülhet. Továbbá gyakori hibajel a HTC One akkumulátorának meghibásodása, mely a készülék töltöttségi szintjének maximumát, illetve a One akkumulátor üzemidejét csökkenti. Ilyen esetekben a HTC One akkumulátor cseréje esedékes. Amennyiben a homeg gomb vagy hangerő gombok nem reagálnak az érintésre, nyomásra, a home gomb, illetve hangerő szalagkábel elektronikájának  cseréje szükséges. A telefon jack aljzatának meghibásodása esetén előfordul, hogy a beszédhangszórója némul el. További gyakori HTC javítási folyamatok: a kamera-, az érintőpanel-, illetve a némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


One okostelefon szerviz - Árlista árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.

Rólunk mondták ügyfeleink