A HTC okostelefonok rendkívül elegáns, ízléses kialakításuknak köszönhetően kifejezetten népszerűekké váltak az évek során. Budai látványszervizeinkben a meghibásodott HTC javítások nagy részét azonnal elvégezzük. A legtöbb alkalommal a kijelző törése vagy repedése miatt hozzák HTC szervizünkbe a telefont. Ez a jellegű sérülés a legtöbb okostelefon esetében sűrűn előforduló probléma, hiszen a telefon egy-egy esetleges leejtés vagy ütődés során könnyedén megsérülhet. Továbbá gyakori hibajel a HTC One akkumulátorának meghibásodása, mely a készülék töltöttségi szintjének maximumát, illetve a One akkumulátor üzemidejét csökkenti. Ilyen esetekben a HTC One akkumulátor cseréje esedékes. Amennyiben a homeg gomb vagy hangerő gombok nem reagálnak az érintésre, nyomásra, a home gomb, illetve hangerő szalagkábel elektronikájának  cseréje szükséges. A telefon jack aljzatának meghibásodása esetén előfordul, hogy a beszédhangszórója némul el. További gyakori HTC javítási folyamatok: a kamera-, az érintőpanel-, illetve a némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Okostelefonok szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Referenciáink között több nagy multi cég megtalálható, csak úgy a kisebb vállalkozások is.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.

Rólunk mondták ügyfeleink