Huawei szervizeinkben a legtöbb meghibásodásra ismerjük a megoldást. A leggyakoribb meghibásodások - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - a Huawei kijelző törés. Az ilyen jellegű hibát a kijelző cseréjével orvosoljuk - az érintő kijelző és az LCD megjelenítő kizárólag egyben cserélhető alkatrész. Előfordulhat, hogy a készülék beszédhangszórója néma. Ez a hibajel beázott Huawei készülékek esetében sűrűn fordul elő. Optimális esetben egy ultrahangos tisztítás megoldást jelenthet a problémára, rosszabb esetben a telefon beszédhangszóróját kell cserélni. Ha a készülék home gombja vagy hangerő szabályzói nem működnek, érdemes Huawei szervizünkhöz fordulni, hiszen azonnali jelleggel javítjuk a meghibásodott gombok elektronikáját. További Huawei javítási folyamatok a kamera cseréje, a készülékház és az akkumulátorának cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 96,1%-a ajánlaná szervizünket ismerősének.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lenne a végeredménnyel.

Rólunk mondták ügyfeleink