Huawei szervizeinkben a legtöbb meghibásodásra ismerjük a megoldást. A leggyakoribb meghibásodások - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - a Huawei kijelző törés. Az ilyen jellegű hibát a kijelző cseréjével orvosoljuk - az érintő kijelző és az LCD megjelenítő kizárólag egyben cserélhető alkatrész. Előfordulhat, hogy a készülék beszédhangszórója néma. Ez a hibajel beázott Huawei készülékek esetében sűrűn fordul elő. Optimális esetben egy ultrahangos tisztítás megoldást jelenthet a problémára, rosszabb esetben a telefon beszédhangszóróját kell cserélni. Ha a készülék home gombja vagy hangerő szabályzói nem működnek, érdemes Huawei szervizünkhöz fordulni, hiszen azonnali jelleggel javítjuk a meghibásodott gombok elektronikáját. További Huawei javítási folyamatok a kamera cseréje, a készülékház és az akkumulátorának cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Rólunk mondták ügyfeleink