Huawei szervizeinkben a legtöbb meghibásodásra ismerjük a megoldást. A leggyakoribb meghibásodások - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - a Huawei kijelző törés. Az ilyen jellegű hibát a kijelző cseréjével orvosoljuk - az érintő kijelző és az LCD megjelenítő kizárólag egyben cserélhető alkatrész. Előfordulhat, hogy a készülék beszédhangszórója néma. Ez a hibajel beázott Huawei készülékek esetében sűrűn fordul elő. Optimális esetben egy ultrahangos tisztítás megoldást jelenthet a problémára, rosszabb esetben a telefon beszédhangszóróját kell cserélni. Ha a készülék home gombja vagy hangerő szabályzói nem működnek, érdemes Huawei szervizünkhöz fordulni, hiszen azonnali jelleggel javítjuk a meghibásodott gombok elektronikáját. További Huawei javítási folyamatok a kamera cseréje, a készülékház és az akkumulátorának cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.

Rólunk mondták ügyfeleink