Ascend G7 szerviz - Árlista

Ascend G7 kijelző LCD + touch csere

Ascend G7 kijelző LCD + touch csere

A Huawei Ascend G7 kijelzője sérülhet leejtés vagy ütődés miatt egyaránt. Leggyakrabb esetben az érintőüveg rongálódik, ritkább esetekkor pedig az LCD sérül meg. Az említett két alkatrész azonban kizárólag együtt javítható, ezért ilyen esetben a Huawei Ascend G7 készülékünk teljes kijelzőjének cseréjére van szükség.
Ascend G7 akkumulátor csere

Ascend G7 akkumulátor csere

A Huawei Ascend G7 akkumulátorának teljesítménye adott idő elteltével csökken. Tipikus hibajelek, hogy a készülékünk a megszokottnál gyorsabban merül le, illetve ha csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, lecsatlakoztatva pedig azonnal kikapcsol, esetleg 10-30%-nál magasabb töltöttségi szintet nem vesz fel a készülék. A Huawei Ascend G7 akkumulátor cseréje kb. 10 percet vesz igénybe, szervizünkben megvárható.
Ascend G7 micro usb szalagkábel csere

Ascend G7 micro usb szalagkábel csere

Huawei Ascend G7 készülékünk micro USB csatlakozója leggyakrabban beázás következtében hibásodik meg. Ilyenkor a csatlakozó nem tud kapcsolatot létesíteni az aljzat és a kábel között. Mivel ez a csatlakozó felel a készülék USB kábelen keresztül történő fájlátviteléért és a készülék töltéséért is, ha meghibásodik, az alkatrész cseréje megkerülhetetlen.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Ascend G7 hátlap csere

Ascend G7 hátlap csere

A Huawei Ascend G7 hátlapja egyes mechanikai hatások alkalmával megrepedhet, esetleg eltörhet. Ha az alkatrész sérül, ajánlott azt kicserélnünk, ugyanis egy törött hátlap akár kezünket vagy a készülék akkumulátorát is felsértheti. A Huawei Ascend G7 hátlap cseréje kb. 10 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható.
Az okostelefonok leggyakoribb Huawei Ascend G7 javítás a kijelző és az akkumulátor cseréje. Reménykedve abban, hogy az utóbbi alkatrész meghibásodásának bekövetkeztét valamivel kitolja, a kínai gyártó a  Huawei Ascend G7 akkumulátorát mintegy 3000 mAh töltéstároló képességgel ruházta fel. Az 5,5 hüvelykes, 720p HD Huawei Ascend kijelző a készülék előlapjának nagy részét elfoglalja, így egy esetlegesen a kijelzőt érő fizikai behatás akár komolyabb károkat is okozhat az alkatrész felületén. Előfordul, hogy az érintőüveg nem, a G7 LCD kijelzője azonban sérül, azonban ebben az esetben is a teljes kijelző cseréje szükséges - és ugyanez igaz fordított esetben is. Huawei Ascend G7 szervizeinkben több készülék esetében tapasztaltuk már, hogy egy esetleges porosodás, szöszösödés vagy beázás meghibásodást okozhat a készülék belső alkatrészeiben, illetve gombjainak és portjainak működésében. Mindez igaz a G7 micro USB és töltő csatlakozójára, valamint jack fülhallgató csatlakozójára. Akkor is szennyeződés vagy beázás általi meghibásodásra kell gondolnunk, ha a telefon bekapcsoló vagy hangerő gombjai nem működnek megfelelően. Ezen hibáka a Huawei Ascend G7 ultrahangos tisztításával javítjuk.