Ascend G7 szerviz - Árlista

Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Az okostelefonok leggyakoribb Huawei Ascend G7 javítás a kijelző és az akkumulátor cseréje. Reménykedve abban, hogy az utóbbi alkatrész meghibásodásának bekövetkeztét valamivel kitolja, a kínai gyártó a  Huawei Ascend G7 akkumulátorát mintegy 3000 mAh töltéstároló képességgel ruházta fel. Az 5,5 hüvelykes, 720p HD Huawei Ascend kijelző a készülék előlapjának nagy részét elfoglalja, így egy esetlegesen a kijelzőt érő fizikai behatás akár komolyabb károkat is okozhat az alkatrész felületén. Előfordul, hogy az érintőüveg nem, a G7 LCD kijelzője azonban sérül, azonban ebben az esetben is a teljes kijelző cseréje szükséges - és ugyanez igaz fordított esetben is. Huawei Ascend G7 szervizeinkben több készülék esetében tapasztaltuk már, hogy egy esetleges porosodás, szöszösödés vagy beázás meghibásodást okozhat a készülék belső alkatrészeiben, illetve gombjainak és portjainak működésében. Mindez igaz a G7 micro USB és töltő csatlakozójára, valamint jack fülhallgató csatlakozójára. Akkor is szennyeződés vagy beázás általi meghibásodásra kell gondolnunk, ha a telefon bekapcsoló vagy hangerő gombjai nem működnek megfelelően. Ezen hibáka a Huawei Ascend G7 ultrahangos tisztításával javítjuk.