Ascend P6 szerviz - Árlista

Ascend P6 kijelző LCD + touch csere

Ascend P6 kijelző LCD + touch csere

Amennyiben Huawei Ascend P6-ot erősebb fizikai hatás éri, a telefon kijelzője megrepedhet, eltörhet. A sérült kijelző megnehezíti a telefon használatát, illetve sérülésveszélyes is, mindenképpen érdemes cserélni az alkatrészt. A Huawei P6 kijelzőjének sérülése esetén az érintőüveget és az LCD-t is cserélnünk kell, függetlenül attól, hogy valamely alkotóelem esetleg ép maradt.
Ascend P6 akkumulátor csere

Ascend P6 akkumulátor csere

A Huawei Ascend P6 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék kizárólag hálózatra vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, amennyiben leválasztjuk, a telefon kikapcsol. További hibajel lehet, ha a készülék 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul vagy kikapcsol. Ha ezen hibák bármelyikét tapasztaljuk, Huawei Ascend P6 készülékünk akkumulátor cseréje megoldhatja a problémát.
Ascend P6 micro usb szalagkábel csere

Ascend P6 micro usb szalagkábel csere

A Huawei Ascend P6 micro USB csatlakozója a készülék töltéséért, illetve USB-s fájlátvitelért felel. Meghibásodása esetén előfordulhat, hogy a készülék töltőre csatlakoztatva nem tölt, illetve számítógépünk nem ismeri fel, ha USB kábellel próbáljuk meg csatlakoztatni. Amennyiben megbizonyosodtunk arról, hogy az USB hibás, érdemes meglátogatni szervizünket.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Ascend P6 hátlap csere

Ascend P6 hátlap csere

Telefonunk hátlapja esztétikai szerepén túl védelmi funkciókat is ellát. Óvja ugyanis készülékünk akkumulátorát a leejtések, ütődések következtében előforduló  sérülésektől. A megrepedt vagy eltörött hátlap sérülést okozhat kezünkön, illetve védelmi hatékonysága is csökken, így ilyenkor érdemes Huawei Ascend P6 készülékünk hátlapját lecserélni.
Ascend P6 csengő modul csere

Ascend P6 csengő modul csere

Huawei Ascend P6 készülékünk csengő modulját abban az esetben érdemes cserélni, ha a készülék nem megfelelően játssza le (a hang akad vagy recseg), esetleg egyáltalán nem játssza le a telefon külső hangjait (pl.: médiahangok, értesítők és csengőhangok). Ilyenkor érdemes szakértőhöz fordulni a Huawei Ascend P6 csengő modul cseréjének érdekében.
Ascend P6 előlapi kamera csere

Ascend P6 előlapi kamera csere

A Huawei Ascend P6 előlapi kamerája meghibásodás esetén nem megfelelő minőségű fotókat készít - fekete foltok jelennek meg a képen, illetve az elkészített fotó homályos, életlen - illetve előfordulhat, hogy a blende ki sem nyílik fotózás alkalmával. Ilyen esetekben a Huawei Ascend P6 előlapi kamerájának cseréje jelenthet megoldást a fennálló problémára.
Ascend P6 hátlapi kamera csere

Ascend P6 hátlapi kamera csere

Telefonunk hátlapi meghibásodására utalhat, hogy készülékünk kamerájával készített fotóink életlenek, homályosak lesznek, valamint előfordulhat, hogy a blende nem nyílik ki fényképezéskor. Ha ezen hibajeleket tapasztaljuk, mindenképpen érdemes a Huawei Ascend P6 modell hátlapi kamerájának cseréjét elvégezni.
A Huawei korábban nem tartozott a legnevesebb telefongyártó cégek közé, napjainkra azonban vitathatatlanul tör előre egyre több és több vásárlót nyerve magának. A telefon előlapi kamerája 5 megapixellel, a hátlapi kamerája pedig 8 megapixellel büszkélkedhet. Az előbbi 2592x1952 pixel felbontásig terjedő fotókat, utóbbi pedig 3264x2448 pixel felbontásig terjedő fotókat képes készíteni. A P6 kameráinak meghibásodása legtöbb esetben csupán szoftveres jellegű, melyet néhány beállítás módosításával és egy újra szoftverezéssel orvosolni tudunk. Előfordulhat, hogy a telefon perifériái beázást követően nem működnek, ilyenkor a készülék ultrahangos tisztítását végezzük el garancián túli Huawei Ascend P6 szervizeinkben. Ilyen jellegű meghibásodás áldozatai lehetnek például a készülék micro USB csatlakozója vagy hangerőszabályzó gombjai, illetve a készülék hangszórói - úgy a beszédhangszóró, mint a csengő modul egyaránt. A legjellemzőbb Huawei Ascend P6 javítás azonban a kijelző cseréje, mely leejtés folyamán sérült meg, vagy a Huawei Ascend P6 akkumulátor cseréje, mely az évek során elfáradt.