Akadálymentesítjük a mindennapokat

Gyakorlatilag a teljes életünket a telefonunkon tároljuk. Legyen szó család képekről, munkahelyi fájlokról, e-mailekről. Az élet egyszerűen mintha megállna, ha nincs a kezünkben a telefonunk. Szervizeinkben azért dolgozunk, hogy a mindennapok folyása egy pillanatra se álljon meg, ha az LG-telefonod meghibásodik.

FONTOS! Szervizeinkben kizárólag az LG-okostelefonokat javítjuk, más elektronikai cikkeket (pl. televíziók, tabletek) nem áll módunkban bevenni.

A leggyakrabban törött, kijelzőcserére szoruló LG-készülékeket javítunk, de ügyfeleink beázott, valamint akkumulátor- és töltésproblémákkal küzdő készülékeket is gyakran hoznak szervizeinkbe.

Pontosan tudjuk, hogy egy pillanatra sem szeretnél kiszakadni a mindennapokból. Tudjuk, hogy szereted te diktálni a tempót. Ennek a lehetőségét adjuk vissza a kezedbe, amikor – a legtöbb esetben 1 napon belül – megjavítjuk elromlott LG-készüléked.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


LG szerviz

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.

Rólunk mondták ügyfeleink