Az LG Electronics 2012-ben indította útjára az LG G szériát, mely évről-évre népszerűbbé válik az okostelefon felhasználók körében. A telefon hátlapi szabályzói gombjai miatt bizony LG okostelefonok javítása különbözik a legtöbb okostelefonokéitól, azonban LG szervizünkben hozzáértő kollégák végzik a G2, G3 és G4 okostelefonok javítását. Amennyiben a készülék gyakori lemerülést produkál vagy kizárólag töltőre csatlakoztatva működik, úgy hozza el LG szervizeink egyikébe és mi kicseréljük a meghibásodott LG akkumulátort. Az okostelefonok kijelzői a készülék legveszélyeztetettebb alkatrészei, hiszen leejtés vagy ütődés során könnyedén megreped vagy betörik az G2, G3 vagy G4 kijelzője. Egy esetleges beázás következtében az okostelefon több alkatrésze is meghibásodhat és bizonyos esetekben nem elegendő az LG ultrahangos tisztítása. Ilyenkor akár a telefon bekapcsoló szalagkábel cseréje, hangerő szalagkábel cseréje, vagy Micro USB csatlakozó cseréje, de rosszabb esetekben a készülék alaplap cseréje is esedékessé LG javítási folyamattá válhat.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Okostelefonok szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Rólunk mondták ügyfeleink