Az LG Electronics 2012-ben indította útjára az LG G szériát, mely évről-évre népszerűbbé válik az okostelefon felhasználók körében. A telefon hátlapi szabályzói gombjai miatt bizony LG okostelefonok javítása különbözik a legtöbb okostelefonokéitól, azonban LG szervizünkben hozzáértő kollégák végzik a G2, G3 és G4 okostelefonok javítását. Amennyiben a készülék gyakori lemerülést produkál vagy kizárólag töltőre csatlakoztatva működik, úgy hozza el LG szervizeink egyikébe és mi kicseréljük a meghibásodott LG akkumulátort. Az okostelefonok kijelzői a készülék legveszélyeztetettebb alkatrészei, hiszen leejtés vagy ütődés során könnyedén megreped vagy betörik az G2, G3 vagy G4 kijelzője. Egy esetleges beázás következtében az okostelefon több alkatrésze is meghibásodhat és bizonyos esetekben nem elegendő az LG ultrahangos tisztítása. Ilyenkor akár a telefon bekapcsoló szalagkábel cseréje, hangerő szalagkábel cseréje, vagy Micro USB csatlakozó cseréje, de rosszabb esetekben a készülék alaplap cseréje is esedékessé LG javítási folyamattá válhat.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


LG okostelefon szerviz - Árlista árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.
  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.
  • A mi célunk a visszatérő ügyfelek arányának emelése (jelenleg már 50% felett állunk), ezt pedig csak elégedett ügyfelekkel érhetjük el.

Rólunk mondták ügyfeleink