Az LG Electronics 2012-ben indította útjára az LG G szériát, mely évről-évre népszerűbbé válik az okostelefon felhasználók körében. A telefon hátlapi szabályzói gombjai miatt bizony LG okostelefonok javítása különbözik a legtöbb okostelefonokéitól, azonban LG szervizünkben hozzáértő kollégák végzik a G2, G3 és G4 okostelefonok javítását. Amennyiben a készülék gyakori lemerülést produkál vagy kizárólag töltőre csatlakoztatva működik, úgy hozza el LG szervizeink egyikébe és mi kicseréljük a meghibásodott LG akkumulátort. Az okostelefonok kijelzői a készülék legveszélyeztetettebb alkatrészei, hiszen leejtés vagy ütődés során könnyedén megreped vagy betörik az G2, G3 vagy G4 kijelzője. Egy esetleges beázás következtében az okostelefon több alkatrésze is meghibásodhat és bizonyos esetekben nem elegendő az LG ultrahangos tisztítása. Ilyenkor akár a telefon bekapcsoló szalagkábel cseréje, hangerő szalagkábel cseréje, vagy Micro USB csatlakozó cseréje, de rosszabb esetekben a készülék alaplap cseréje is esedékessé LG javítási folyamattá válhat.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Okostelefonok szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.
  • Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lenne a végeredménnyel.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.

Rólunk mondták ügyfeleink