Lumia 830 szerviz - Árlista

Lumia 830 akkumulátor csere

Lumia 830 akkumulátor csere

A Nokia Lumia 830 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék csak a hálózati- vagy USB csatlakozás során működőképes, egyébként rövid idő alatt kikapcsol. Akkumulátori problémákra utalhat még, ha a telefon 10-30%-os töltöttség esetén is kikapcsol. A Nokia Lumia 830 akkumulátor cseréje 5 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható.
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Lumia 830 hátlap csere

Lumia 830 hátlap csere

A Nokia Lumia 830 hátlapja többféleképpen sérülhet - leejtés, ütődések során okozott repedések, egyéb mechanikai hatások. A készülék hátlapjának leginkább esztétikai szerepe van, sérülés esetén azonban nem csak a látvány hiányosságai, de az esetleges kézen okozott sérülések (karcolások, vágások) fennálló veszélye is az alkatrész cseréje mellett szól.
Lumia 830 beszédhangszóró csere

Lumia 830 beszédhangszóró csere

A Nokia Lumia 830 beszédhangszórójának hibajelensége lehet, hogy telefonhívás alkalmával nem halljuk megfelelően vagy egyáltalán nem halljuk a vonal másik végén lévő felet, az alsó hangszóró azonban kihangosítás során kifogástalanul működik.  Ha egy alapos tisztítást követően sem tapasztalunk javulást, Samsung készülékünk mindenképpen szervizre szorul.
Lumia 830 hátlapi kamera csere

Lumia 830 hátlapi kamera csere

Amennyiben Nokia Lumia 830 készülékünk homályos képeket készít, a fotókon fekete foltok keletkeznek, esetleg fényképezésnél nem nyílik a blende és ezen hibajelenségeken a szoftverezés sem segít, a hátlapi kamerát ki kell cserélnünk. A fent említett hibajelenség apropóján előfordulhat, hogy a Nokia Lumia 830 előlapi kamerája sem üzemel megfelelően.
Lumia 830 előlapi kamera csere

Lumia 830 előlapi kamera csere

Ha Nokia Lumia 830 készülékünk által készített fotóink minősége nem megfelelő - a képek homályosok, zajosok, esetleg fekete foltok jelennek meg rajtuk - és az alkatrész szoftverének újratelepítése, frissítése sem oldja meg a problémát, telefonunk előlapi kameráját kell kicserélni. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a Nokia Lumia 830 hátlapi kamerája sem működik megfelelően.
A Nokia Lumia 830 hátlapja mit sem változott az elődmodellekéihez képest. A Microsoft és a Nokia megtartotta a már jól bevált cserélhető, színes hátlapot, hogy mindenki kedvére variálhassa készüléke megjelenését. Az előlapon pedig egy 5 hüvelykes kijelző díszeleg, alatta a navigációs billentyűk, fölötte pedig az előlapi kamera helyezkedik el. Az 1280x720 pixeles kijelzőt a készülék alumínium kerete védi az ütésektől, illetve a telefon ezen alkatrészén találjuk a hangerő szabályozásért felelős nyomógombokat. Amennyiben a készülék leesik vagy nagyobb erővel ütődik az imént említett perifériák megsérülnek. A Nokia Lumia 830 kijelző cseréje kizárólag az érintőüveg és az LCD együttes cseréjével végezhető el. Szervizeinkben elvégezzük a készülék középső keretének cseréjét, valamint szennyeződést és beázást követően a Nokia Lumia 830 hangszóróinak, illetve csatlakozóinak javítását, cseréjét és ultrahangos tisztítását egyaránt.