Lumia 930 szerviz - Árlista

Lumia 930 akkumulátor csere

Lumia 930 akkumulátor csere

A Nokia Lumia 930 akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülékünk csak hálózati- vagy USB csatlakozás során működőképes, más esetben hamar kikapcsol. További akkumulátor problémákra utalhat, ha a telefon 10-30%-os töltöttség esetén is kikapcsol. A Nokia Lumia 930 akkumulátor cseréje 5 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható.
Lumia 930 micro usb szalagkábel csere

Lumia 930 micro usb szalagkábel csere

A Nokia Lumia 930 Micro USB csatlakozója beázáskor tönkremehet, ilyenkor oxidossá válik a felület és nem tud kapcsolatot létesíteni az aljzat és az USB kábel között. Továbbá ütődés hatására a csatlakozó deformálódhat, ebben ilyenkor is érdemes az alkatrészt cserélni. A Micro USB bizonyos esetekben szöszösödés miatt hibásodik meg, ilyenkor egy alapos takarítás is megoldást jelenthet. 
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Lumia 930 hátlap csere

Lumia 930 hátlap csere

A Nokia Lumia 930 hátlapja többféleképpen sérülhet - leejtés, ütődések egyéb mechanikai hatások. A készülék hátlapjának esztétikai szerepe a jelentősebb van, sérülés esetén azonban nem csak a látvány hiányosságai, de az esetleges kézen vagy akkumulátoron okozott sérülések fennálló veszélye is az alkatrész cseréje mellett szól.
Lumia 930 előlapi kamera csere

Lumia 930 előlapi kamera csere

Ha Nokia Lumia 930 készülékünkkel készített fotóink minősége a megszokottól eltérő- a képek homályosok, fekete foltok jelennek meg rajtuk - és az alkatrész szoftverének újratelepítése, frissítése sem oldja meg a problémát, telefonunk előlapi kamerájának cseréje megoldást jelenthet a problémára. Előfordulhat, hogy a Nokia Lumia 930 hátlapi kamerájának működése sem megfelelő.
Lumia 930 hátlapi kamera csere

Lumia 930 hátlapi kamera csere

Amennyiben Nokia Lumia 930 készülékünk életlen képeket készít, esetleg fényképezésnél nem nyílik a blende és ezen hibajeleket egy újra szoftverezés sem oldja meg, a hátlapi kamerát ki kell cserélnünk. A fent említett hibajelenség apropóján előfordulhat, hogy a Nokia Lumia 930 előlapi kamerája is hibás működést produkál.
Lumia 930 mikrofon modul csere

Lumia 930 mikrofon modul csere

A Nokia Lumia 930 mikrofonjának hibajelenségei: hívás során a másik fél zavarosan, vagy nem hall minket, illetve az elkészített hangfelvétel lejátszása során a hang zavaros vagy nem hallható. Érdemes ellenőrizni, hogy nem egy alkalmazás hibája, vagy a mobilhálózat okozza a problémát. Ha a hiba ezt követően továbbra is fennáll, a készülék mikrofon cseréje jelenthet megoldást.
Lumia 930 vibramotor csere

Lumia 930 vibramotor csere

Az Nokia Lumia 930 vibramotorjának árulkodó hibajellemzője lehet, hogy a készülék bizonyos értesítések, illetve telefoncsörgés vagy némítás esetén - esetleg egyéb olyan beállítást követően, mely rezgést vált ki a telefonból - nem rezeg. Ilyen esetekben javasoljuk, keresse fel szervizünket!
Lumia 930 beszédhangszóró csere

Lumia 930 beszédhangszóró csere

A Nokia Lumia 930 beszédhangszórójának tipikus hibajele, hogy telefonhívás alkalmával nem halljuk megfelelően - esetleg egyáltalán nem halljuk - a vonal másik végén lévő felet, az alsó hangszóró azonban kihangosítás során kifogástalanul működik.  Ha egy alapos tisztítást követően is fennáll a probléma, Nokia Lumia 930 készülékünk mindenképpen szervizelésre szorul.
A Nokia Lumia 930 egy felsőkategóriás okostelefon, mely a 925-ös modell erősített, felbikázott változataként is számon tartható. Elődmodelljeihez hasonlóan, a Lumia 930  is kamerájának erényeivel lopta be magát a legtöbb vásárló szívébe. A 20 megapixeles Nokia Lumia 930 kamera a 720p HD minőségben rögzítő előlapi kamerával kiegészülve bármilyen élethelyzetben megállja a helyét. Meghibásodásuk legtöbb esetben beázás, szennyeződés vagy szoftveres probléma miatt következik be. Előbbit a Nokia Lumia 930 ultrahangos tisztításával, utóbbit pedig egy újra szoftverezéssel javítjuk. A Nokia Lumia 930 kijelző mérete a Nokia által legsűrűbben használt 5 hüvelykes méretet kapta. Az LCD felett elhelyezkedő Gorilla Glass 3 érintőüveget is ismerhetjük már korábbi típusokról. A telefon hátlapja a már szintén megszokott, cserélhető, színes hátlap, ahogyan a készülék alumínium kerete is ismert már a korábbi darabokról. Ezek javítási procedúráit szervizeinkben 10 perc és 1 óra között elvégezzük, a folyamatot pedig ügyfeleink egy finom üdítő vagy kávé elfogyasztása közben figyelemmel kísérhetik.