A Samsung Galaxy szervizeinkben azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb okostelefon típushibája megegyezik. A leggyakoribb eset a Galaxy kijelző törése. Ez a jellegű sérülés a telefon leejtését, illetve ütődését követően jelentkezik. A Samsung Galaxy kijelző csere csupán úgy lehetséges, ha az érintőkijelzőt és az LCD megjelenítőt együtt cseréljük. Szintén gyakori művelet a Samsung Galaxy akkumulátor cseréje. Az alkatrész üzemideje ugyanis egy adott időn belül - ez általában 1-2 évet jelent radikálisan csökkenhet. Samsung Galaxy szervizeinkbe viszonylag sűrűn érkeznek beázott készülékekkel. A beázást követő hibajelek sokrétűek lehetnek. Előfordul, hogy a telefon home gombja, vagy hangerőgombjainak elektronikája hibásodik meg, de az is megtörténhet, hogy a beázott Samsung javítása több alkatrész együttes cseréjével végezhető el. A Samsung Galaxy ultrahangos tisztítása bizonyos esetekben elegendő lehet a probléma megoldásához, de előfordul, hogy a Galaxy jack csatlakozóját vagy beszédhangszóróját kell lecserélni ilyenkor.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Rólunk mondták ügyfeleink