A Samsung Galaxy szervizeinkben azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb okostelefon típushibája megegyezik. A leggyakoribb eset a Galaxy kijelző törése. Ez a jellegű sérülés a telefon leejtését, illetve ütődését követően jelentkezik. A Samsung Galaxy kijelző csere csupán úgy lehetséges, ha az érintőkijelzőt és az LCD megjelenítőt együtt cseréljük. Szintén gyakori művelet a Samsung Galaxy akkumulátor cseréje. Az alkatrész üzemideje ugyanis egy adott időn belül - ez általában 1-2 évet jelent radikálisan csökkenhet. Samsung Galaxy szervizeinkbe viszonylag sűrűn érkeznek beázott készülékekkel. A beázást követő hibajelek sokrétűek lehetnek. Előfordul, hogy a telefon home gombja, vagy hangerőgombjainak elektronikája hibásodik meg, de az is megtörténhet, hogy a beázott Samsung javítása több alkatrész együttes cseréjével végezhető el. A Samsung Galaxy ultrahangos tisztítása bizonyos esetekben elegendő lehet a probléma megoldásához, de előfordul, hogy a Galaxy jack csatlakozóját vagy beszédhangszóróját kell lecserélni ilyenkor.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.

Rólunk mondták ügyfeleink