A Samsung Galaxy szervizeinkben azt tapasztaljuk, hogy a legtöbb okostelefon típushibája megegyezik. A leggyakoribb eset a Galaxy kijelző törése. Ez a jellegű sérülés a telefon leejtését, illetve ütődését követően jelentkezik. A Samsung Galaxy kijelző csere csupán úgy lehetséges, ha az érintőkijelzőt és az LCD megjelenítőt együtt cseréljük. Szintén gyakori művelet a Samsung Galaxy akkumulátor cseréje. Az alkatrész üzemideje ugyanis egy adott időn belül - ez általában 1-2 évet jelent radikálisan csökkenhet. Samsung Galaxy szervizeinkbe viszonylag sűrűn érkeznek beázott készülékekkel. A beázást követő hibajelek sokrétűek lehetnek. Előfordul, hogy a telefon home gombja, vagy hangerőgombjainak elektronikája hibásodik meg, de az is megtörténhet, hogy a beázott Samsung javítása több alkatrész együttes cseréjével végezhető el. A Samsung Galaxy ultrahangos tisztítása bizonyos esetekben elegendő lehet a probléma megoldásához, de előfordul, hogy a Galaxy jack csatlakozóját vagy beszédhangszóróját kell lecserélni ilyenkor.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lenne a végeredménnyel.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.

Rólunk mondták ügyfeleink