Galaxy Note Edge szerviz - Árlista

Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Samsung Galaxy Note Edge a hasonló lekerekített kijelzős későbbi okostelefon elődjeként 2014 év végén került piacra. A Note Edge a Galaxy Note 4 testvérmodelleként kísértetisen hasonló technológiával rendelkezik, mint a "sima" okostelefon, ugyanakkor a hajlított kijelzője miatt a képátló 5,6 hüvelykesre csökkent. A csökkenés ellenére a hajlított kijelzős megoldás miatt a felbontás extra 160 képpont szélességű sáv jut az Edge funkciónak, bár az oldalsáv nem aktív. A Samsung Galaxy Note Edge szervizeinkbe ellátogató ügyfelek döntő többsége a Galaxy Note Edge kijelző cseréjére érkezik hozzánk, így elmondhatjuk, hogy hiába a Gorilla Glass üveg és a hajlított kijelző, a Note Edge legsérülékenyebb pontja továbbra is a kijelző. Természetesen a modellciklus eleje felé járva a Note Edge akkumulátor cseréje még nem esedékes, de ahogy múlik az idő, arra számítunk, hogy a kijelző cseréje mellett a legmagasabb számú Samsung Galaxy Note Edge javítás az akkumulátor cseréje lesz. Addig is ugyan már nem a csúcsmodell, de még mindig egy szemet rabul ejtő újdonságként tekintünk az Edge-re, és tapasztalataink alapján a hardveres típushibák egyenlőre elkerülték a készüléket.