A Sony Xperia a Sony oksotelefonjainak és táblagépeinek gyűjtőneve. A készülék 2008-ban jelent meg az okostelefon piacon, azóta pedig derekasan helytáll a vetélytársakkal szemben. A Sony Xperia Z széria hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért lehet különösen jó hír azok számára, akik ezt a márkát használják, hogy Sony szervizeinkben a készülék azonnali javítását is vállaljuk. Jelenleg számos Sony Xperia teljes körű javítását végezzük el budai Sony szevizeinkben. A márkával kapcsolatban további érdekesség, hogy eleinte Sony Ericsson Xperia néven jelentek meg a különböző telefonok, majd az Ericsson részvényeinek felvásárlását követően született meg a Sony Xperia megnevezés. Jelenleg ezek a készülékek Android operációs rendszerrel futnak, indulásukkor azonban a Nokia Lumiahoz hasonlóan Windows operációs rendszert használtak a japán gyártó okoskészülékei. A Sony Xperia teljes körű szervizelésével kapcsolatos kérdésekkel érdemes felkeresni minket személyesen vagy telefonon.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Sony szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.

Rólunk mondták ügyfeleink