A Sony Xperia a Sony oksotelefonjainak és táblagépeinek gyűjtőneve. A készülék 2008-ban jelent meg az okostelefon piacon, azóta pedig derekasan helytáll a vetélytársakkal szemben. A Sony Xperia Z széria hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért lehet különösen jó hír azok számára, akik ezt a márkát használják, hogy Sony szervizeinkben a készülék azonnali javítását is vállaljuk. Jelenleg számos Sony Xperia teljes körű javítását végezzük el budai Sony szevizeinkben. A márkával kapcsolatban további érdekesség, hogy eleinte Sony Ericsson Xperia néven jelentek meg a különböző telefonok, majd az Ericsson részvényeinek felvásárlását követően született meg a Sony Xperia megnevezés. Jelenleg ezek a készülékek Android operációs rendszerrel futnak, indulásukkor azonban a Nokia Lumiahoz hasonlóan Windows operációs rendszert használtak a japán gyártó okoskészülékei. A Sony Xperia teljes körű szervizelésével kapcsolatos kérdésekkel érdemes felkeresni minket személyesen vagy telefonon.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Sony szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 54,7%-a visszatérő ügyfél.
  • Referenciáink között több nagy multi cég megtalálható, csak úgy a kisebb vállalkozások is.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Klimatizált, tiszta környezetben várjuk minden kedves ügyfelünket.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.

Rólunk mondták ügyfeleink