Látványszervizeinkben a meghibásodott Sony Xperia javítását a legtöbb esetben 20-30 perc leforgása alatt elvégezzük. Általában elmondható, hogy ügyfeleink Sony Xperia kijelzőtörés, Xperia Z térerőprobléma, valamint nem működő vezérlőgombok panaszaival érkeznek hozzánk. A törött, repedt Sony Xperia kijelző a készülék leggyakoribb meghibásodásainak egyike. A Sony Xperia kijelző egy érintőüvegből és egy LCD-ből áll. Ezen alkatrészek kizárólag együtt cserélhetők. A második leggyakoribb meghibásodás a készülék beázása. A telefon beázása esetén a Sony Xperia ultrahangos tisztítása lehet az egyik megoldás. Amennyiben a home gomb nem reagál érintésre, nyomásra, az Xperia home gomb elektronikájának cseréjére van szükség. Ha a Sony Xpria beszédhangszórója néma, általában ki kell cserélni a hibás alkatrészt, de előfordulhat, hogy az Xperia tisztítása is elegendő. További gyakori Sony Xperia szervizfolyamatok: a kamera javítás, az érintőpanel javítás, az Xperia némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje, illetve a repedt, törött hátlap cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.
  • Pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden általunk beépített új alkatrészre, amennyiben elégedetlen lenne a végeredménnyel.
  • Több, mint 6 éve az ügyfeleinkért vagyunk, hosszú távon számíthatnak ránk.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 96,1%-a ajánlaná szervizünket ismerősének.

Rólunk mondták ügyfeleink