Látványszervizeinkben a meghibásodott Sony Xperia javítását a legtöbb esetben 20-30 perc leforgása alatt elvégezzük. Általában elmondható, hogy ügyfeleink Sony Xperia kijelzőtörés, Xperia Z térerőprobléma, valamint nem működő vezérlőgombok panaszaival érkeznek hozzánk. A törött, repedt Sony Xperia kijelző a készülék leggyakoribb meghibásodásainak egyike. A Sony Xperia kijelző egy érintőüvegből és egy LCD-ből áll. Ezen alkatrészek kizárólag együtt cserélhetők. A második leggyakoribb meghibásodás a készülék beázása. A telefon beázása esetén a Sony Xperia ultrahangos tisztítása lehet az egyik megoldás. Amennyiben a home gomb nem reagál érintésre, nyomásra, az Xperia home gomb elektronikájának cseréjére van szükség. Ha a Sony Xpria beszédhangszórója néma, általában ki kell cserélni a hibás alkatrészt, de előfordulhat, hogy az Xperia tisztítása is elegendő. További gyakori Sony Xperia szervizfolyamatok: a kamera javítás, az érintőpanel javítás, az Xperia némítókapcsoló vagy hangerő gomb cseréje, illetve a repedt, törött hátlap cseréje.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 96,1%-a ajánlaná szervizünket ismerősének.
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Rólunk mondták ügyfeleink