Thule Atmos iPad Pro 12.9 (2017) tok iPad Pro 12.9 (2017)

27.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ügyfeleink a lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekben tudják eltörni az iPadeket. Hallottunk már olyanról, amikor az autó ajtaját csapták rá, de előfordult már, hogy az esti relax fürdőzés vált rémálommá. Az utóbbira vízálló tokot javaslunk, de minden egyébre a Thule Atmos elképesztő erejű fenevadját.

Kívülről nem is látod majd, hogy mennyire más ez a termék, a piacon kapható összes többinél. Fogásra már érezhető a különbség, szilárd és tömör, a legerősebb ütéseknek is ellenálló anyag borítja. A Thule újragondolja a komfortot, nem elégszik meg a szokásos iPad tokokkal, amelyek hátlapja keresztbe hajtható, és csak ferdén fekszik meg az iPad, az Atmos kihajtható eleme magabiztosan tart.

Miért is elégednél meg az iPad hátlapjának védelmével, amikor a kijelző a leginkább sérülékeny alkatrésze? Az Atmos 360°-ban védelmezi a készüléked, tökéletes biztonságot teremtve számára. A Thule kiegészítőjét a kemény helyzetekre tervezték, így a mindennapi használat mellett bátran ajánljuk extrém körülményekhez is.

  • Több rétegből felépülő ütésálló iPad Pro tok
  • A készülék hátlapját és kijelzőjét egyaránt védelmezi
  • Gumírozott bevonatú, ellensúlyozza az iPad csúszós hátlapját
  • Komfortos, többállásos tartóval ellátott
  • Utazás során ne elégedj meg egy tok védelmével. A Thule táskája az ideális választás!
  • Kompatibilis: iPad Pro 12.9 (2017)