Thule Gauntlet 3.0 tablet tok 8"-10" Tablets

14.990,- Ft
Válassz típust!
10" Fekete
8" Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Olyan terméket mutatunk be, aminek eddig a létezéséről sem tudtál, mostantól viszont a nap minden egyes percében használni fogod. Az iPad mobilis készülék, nem csoda, hogy a felhasználók döntő többsége utazás közben is használja. De berakni a táskádba egyet jelent a kivégzésével, a kulcsok, apró könnyedén felkarcolhatja. A Thule jóvoltából ilyen problémával már nem kell küzdened, hiszen legyártották a megfelelő kiegészítőt az iPad biztonságos szállítására. Egy iPad tokot, ami táskaként is tökéletesen funkcionál!

Miért tud többet egy egyszerű toknál? Elsősorban azért, mert az iPad hátlapját és előlapját is ugyanannyira erősen védi. A kemény, ütésálló borításnak és megemelt sarkaknak köszönhetően teljesen mindegy, hogy a kijelzőre, vagy épp a hátlapjára esik az iPad, semmi baja sem lesz. A karcálló iPad tok zipzáros, egyszerűen képtelenség hogy kiessen belőle menet közben. Ráadásul az iPad mellé a kötelező kiegészítőket, mint a töltőkábelt és adaptert is elteheted, nem sérülnek a szállítás során.

  • Külseje merev, megbízható védelmet garantál, ellenáll a nagyobb ütéseknek is
  • Belülről puha, sarkai megerősítettek, képes elvezetni a keletkező energiákat
  • Rendkívül vékony tok, kényelmes szállítani
  • Kompatibilis: iPad