Thule Subterra Attache MacBook/iPad táska MacBook Pro 13", Macbook Air 11" 13", 15" Macbook

23.990,- Ft
Válassz típust!
13" Fekete
15" Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Egy MacBook-nak a táska olyan, mint iPhone-nak a karcálló tok. Ha gyakran magadnál tartod a készüléked, azon dolgozol és tanulsz, elengedhetetlen, hogy utazások alatt ne a legjobb és leginkább megbízható helyen tartsd azt. A Thule MacBook táskáját ajánljuk erre a célra, amiben egyszerűen nem lehet csalódni.

A Thule kiegészítőjének minden centiméterét a profizmus és maximalizmus kettőse uralja. Mivel kifejezetten MacBook-ra lett tervezve, így a készülék pontosan, lötykölődés nélkül tartható benne, nem csúszkál és nem esik ki. A táskának erős tartású, zsebeit tartós cipzár védi, sétálj az utcán, vagy utazz egy zsúfolt metrón, nem fogják tudni belőle kivenni a készüléked.

Vállpántja kényelmessé teszi az utazást, a benne található számos zsebében pedig nem csak a MacBook kiegészítőit, hanem a saját irataidat, pénztárcádat is tárolhatod.

  • Pontosan a készülékre tervezve, nem nagyobb és nem is kisebb a kelleténél
  • Belülről puha anyag borítja, karcmentesen tartja a készüléket
  • Számos zseb, amelyekbe magazinokat, zsebkendőt, pénztárcát is elrejthetsz
  • Kompatibilis: MacBook