UAG Metropolis iPhone X tok iPhone X

11.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az UAG iPhone X törésálló tokot arra képezték ki, hogy bármilyen környezetben és helyzetben óvja a készüléked. Mivel a telefont minden oldalról burkolja, így hosszabb használt során sem fog karcolódni a hátlapja, horzsolódni az oldala, vagy épp törni az iPhone X kijelzője. A tok megbízható tartásáért egy megerősített mágneses zárópánt felel, ezzel is védve a készüléked, de legfőképpen téged a 200 000 forintos kijelző cserétől.

A Metropolis tok segítségével összeépítheted a telefonod a pénztárcáddal, nem fogja már az összes zsebed nyomni különböző kiegészítő, ráadásul legfontosabb irataidat sem felejted már otthon. A karcálló védelmet nyújtó előlapi borításba kártyákat és készpénzt is csúsztathatsz. A tok a kialakításából adódóan a kalandoroknak, és a stílusos mindennapok kedvelőinek is egyaránt ajánlott.

A vastagabb borítású, egyaránt nagyobb védelmet nyújtó tokok zavarhatják a készülék vezeték nélküli töltését. Az UAG figyelemmel tartotta ezt a problémát, így a Metropolisban gond nélkül működik a vezeték nélküli töltés. A témával komolyabban ebben a cikkünkben foglalkozunk.

  • Vízálló és csúszásgátló kivitelű iPhone X tok
  • Stílusos kialakítás, amely a megjelenés mellett a készülék védelmét is a csúcsra pörgeti
  • Vezeték nélküli töltés és Apple Pay kompatibilis
  • A kényelmetlen vezetékek megszüntetésére mi a Samsung vezeték nélküli töltőjét javasoljuk
  • Kompatibilis: iPhone X