UAG Pathfinder Galaxy S9 tok Galaxy S9

10.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ezt a tokot neked találták ki, ha igazi kalandor vagy, aki sosem nyugszik le és mindig újabb kihívásokat keresel, amiket a legnehezebb körülmények között is teljesítesz. Az UAG kiegészítőjével a telefonod is bírni fogja a strapát, így bátran magaddal viheted még extrémebb terepre is.

A gyártóra jellemző módon ez az ütésálló Galaxy S9 tok is tökéletesen fog passzolni készüléked vonalaihoz, így a kemény külső borítással együtt hatékonyan képes elnyelni a komolyabb ütési energiákat is. Belső, puhább rétege pedig azt biztosítja, hogy még apróbb karcok se jelenjenek meg rajta.

Most attól félsz, hogy egy robusztus, ólomsúlyú kiegészítőt kellene használnod? Nincs okod rá, hiszen az UAG karcálló Galaxy S9 tokja a rendkívüli védelem ellenére is extra könnyű anyagból épül fel, szinte észre sem fogod venni a különbséget. Ráadásul a csúszásgátló markolatnak köszönhetően még a nyári túrákon sem fog kiesni a kezedből a telefonod, így tényleg bárhová magaddal viheted.

  • Könnyű, karcsú szerkezet - Vezeték nélküli töltés kompatibilis
  • Ütésálló külső, puha belső borítás
  • Csúszásgátló markolat, tapintható gombok
  • Kompatibilis: Galaxy S9