UAG Plasma Galaxy S9 tok Galaxy S9

10.990,- Ft
Válassz típust!
Ice/Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Szinte nem is mered kézben tartani a telefonod, mert ha leejtenéd, egy vagyonba kerülne a javítása? Parázás helyett válaszd inkább a Plasma ütésálló Galaxy S9 tokot és használd ki 100%-ban a készüléked adta előnyöket.

Az UAG minden újabb kiegészítőjét hajszálpontosan az adott modellhez tervezi meg, hogy az tökéletesen illeszkedjen rá minden apró részleténél. A Samsung csúcsmodelljénél sincs ez másképp, ráadásul a Plasma csúszásgátló markolatot is kapott, így akkor sem kell félned, hogy kicsúszik a mobil a kezedből, ha egyébként hajlamos vagy így járni.

A bivalyerős védelmet a kemény külső borítás biztosítja, ami úgy lett kialakítva, hogy még az extrémebb ütési energiákat is képes legyen elnyelni. Ezzel szemben az ütésálló Galaxy S9 tok belül puhább réteggel rendelkezik, ezért biztos lehetsz benne, hogy a karcolások sem fognak neked ideges perceket okozni. Ha az UAG Plasma-t választod, egy dolog miatt már biztos nem kell aggódnod és ez a telefonod.

  • Pontos illeszkedés, könnyű hozzáférés az érintőképernyőhöz
  • Karc- és ütésálló felépítés, könnyű szerkezet
  • Csúszásgátló markolat, nagyméretű tapintható gombok
  • Katonai törésteszteken megfelelt
  • Kompatibilis: Galaxy S9