UAG Plasma iPhone X tok iPhone X

9.990,- Ft
Válassz típust!
Ash/Black
Cobalt/Black
Ice/Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az ütésálló iPhone X tok tökéletesen átlátszó, mégsem érdemes rajta átnézni! Az UAG Plasma széria azért született, hogy elfeledd a kompromisszumos, olykor kényelmetlen megoldásokat. A pehelykönnyű kiegészítő magabiztosan tapad a készülékedre, ha ebben leejted a telefont, egy karcolás sem lesz a hátulján, sőt képes elvezetni az ütődéseket, így nagyobb eséllyel menekülsz meg egy esetleges törött hátlap cseréjétől.

Az átlátszó tokok általában gyorsan elszíneződnek és karcolódnak, szemben az UAG tokjával, ami csúszásgátló és karcálló felületet kapott. Nem csak a készülékedet védi és tartja épségben, de a tokot sem kell majd havonta lecserélned. Az UAG ütésálló tok megemelt pereme és erősített sarkai megvédik az iPhone X kijelzőjét a törésektől, aminek cseréje jelenleg 200 000 forint fölött végezhető csak el. Amint felpattintottad a készülékedre, a kedvenceddé fog válni!

A vastagabb borítású, egyaránt nagyobb védelmet nyújtó tokok zavarhatják a készülék vezeték nélküli töltését. Az UAG figyelemmel tartotta ezt a problémát, így a Plasmaban gond nélkül működik a vezeték nélküli töltés. A témával kapcsolatban ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

  • Erősített külső borítás és lágy belső burkolat
  • Átlátszó iPhone X tok, amely ahelyett, hogy elvenne, inkább hozzáad a készüléked megjelenéséhez
  • Karcmentes és csúszásgátló bevonat
  • Katonai törésteszteknek alávetett és megfelelt kiegészítő
  • Pörgesd maximálisra a készüléked védelmét egy karcálló iPhone X kijelzővédő üvegfólia beszerzésével!
  • Kompatibilis: iPhone X