UAG Plyo Huawei P20 Pro tok P20 Pro

11.990,- Ft
Válassz típust!
Ice/Ash
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Képzeld magad elé, ahogy reggel frissen, jókedvűen kilépsz az utcára és előveszed a szuper, új Huawei P20 Pro készüléked, de egy óvatlan pillanatban kicsúszik a kezedből. Két opció lehetséges ebben a helyzetben, az egyik, hogy a telefonod ripityára törik, neked meg nemhogy a jókedved van oda, de még jó sok pénzed is. A másik pedig az UAG Plyo ütésálló P20 Pro tok, amivel mindezt elkerülheted és tovább folytathatod a napot a telefonoddal, egyetlen karcolás nélkül.

A precíz munka gyümölcse, hogy a kiegészítő tökéletesen rásimul a készülékedre és a kivágások is pontosan a P20 Pro-hoz lettek kialakítva. A katonai teszteken megfelelt Plyo ráadásként megemelt peremrésszel rendelkezik, hogy még leejtés esetén is képes legyen megvédeni a sérülékeny kijelzőt és minden más alkatrészt. Téged pedig egyáltalán nem fog zavarni a használata, szinte észre sem fogod venni, hogy bármi is fedné a készüléked.

  • Katonai törésteszteken megfelelt védelem
  • Megerősített peremrész
  • Ultrakönnyű, átlátszó tok
  • Precízen illeszkedik a telefon vonalaira
  • Kompatibilis: Huawei P20 Pro