Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 6/15 – Ajándék, az egész család örömére!

Legtöbb cikkünkben egyszemélyes ajándéktippekkel leptünk meg, ez most kicsit változni fog. A következőkben bemutatott kiegészítő az egész családod életét megváltoztatja majd, egyúttal kényelmesebbé, és tudatosabbá teszi a mindennapokat.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 6/15 – Ajándék, az egész család örömére!

Nem tagadjuk, ma nem állunk elő forradalmi ötletekkel. Az ajánlott kiegészítőinkhez hasonló funkciókkal bíró termékeket szinte az összes plázában beszerezhetsz. Már, ha van kedved végigállni a több órás sorokat, és nem frusztrál a körülötted lévő több ezer ember.

Hogy miben különbözik mégis a Kolibree okosfogkefe a többitől? Ez a legjobb minőségű. És ezt most nem valami sokadlagos tv reklám fogja bizonyítani, amit a reggeli és délelőtti műsorok között vetítenek, nulla nézőszámmal, hanem mi, akik nap mint nap használjuk és kihasználjuk őket. Helyezd magad kényelembe, görgess egyet az egereddel, és szerezd be a legprofibb cuccot karácsonyra.

Kolibree okosfogkefe

Miben tud többet a Kolibree okosfogkefe, mint egy fele annyiba kerülő, „noname” termék, amit bármelyik piacról meg tudsz vásárolni? Egyszerű, ez nem megy tönkre három hónap alatt. Sőt, egy év alatt sem. Lehet, hogy többe kerül, mint a legtöbb okosfogkefe, de egyedül ezt tudod majd használni hosszabb távon is. Egyik kedves kolléganőnk az övét, már harmadik éve használja! És mikor van ideje ilyesfajta befektetésre, ha nem pont karácsonykor?

Mivel a Kolibree a piacon már régóta jelen van, így termékei kiforrottak és sokak által teszteltek, ebből fakadóan az elérhető legjobbakról beszélünk. A következő videó bemutatja részletesen a különböző funkcióit, érdemes rászánnod ezt az alig két percet.

Ahogy láthatod, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott, az idősebb korosztály az alaposabb fogmosásért, amíg a fiatalabbak az alkalmazásból indítható játékért lesznek oda. Ha minden esete kergeted a gyerekeket a fogkefével, tedd barátságosabbá számukra ezt az egyébként dögunalmas kötelező programot.

kolibree-new-640x320

A fogkefe akkor is ajánlott, ha a barátnőd egész nap a tükör előtt tollászkodik, és pontosan odafigyel minden egyes területre, így a minimálisnál is kisebb fogárnyalat elváltozásokra.

A kiegészítő tulajdonságairól és hasznosságáról, több oldalnyi sort lehetne írni. De nem szeretnénk untatni a száraz adatokkal, biztosak vagyunk benne, hogy ma van ennél jobb dolgod is. További infókat a következő linken egyébként is találsz, ahol pár kattintással, akár házhoz is tudod rendelni a kiegészítőt.

 

Forradalmasítom a fogmosást! – Megveszem a Kolibree okosfogkefét!

 

A csomag összesen két fejet tartalmaz, de az sem baj, ha többen vagytok! Ne vedd meg feleslegesen még egyszer a fogkefét, elég, ha beszerzed hozzá a 3 fejes pótfejet tartalmazó csomagot!

Többen vagyunk, ide a pótfejekkel is!

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

7 remekbe szabott fitnesz kiegészítő 7 remekbe szabott fitnesz kiegészítő
2017. február 21.
Február közepén járunk és máris elhanyagoltad az újévi fogadalmaidat? Már kevesebb időt szentelsz az egészségesebb életmódra? Szükséged van egy olyan eszközre amely segíthet újra lendületet nyerni a céljaid eléréséhez? Mára már számos fitnesz kiegészítő áll rendelkezésedre az okoseszközeidhez. Összeszedtük a minőségükben és funkciójukban is a kiemelkedőeket.
Karácsonyi ajándéktipp - elegáns bőr iPhone tok Karácsonyi ajándéktipp - elegáns bőr iPhone tok
2015. december 10.
A karácsony közeledtével mindenki arra gondol, bárcsak egy kicsivel több pénzt halmozott volna fel az adott év során. Erre azonban semmi szükség.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 13/15 – Ajándék tippek igazi férfiaknak! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 13/15 – Ajándék tippek igazi férfiaknak!
2017. december 17.
Hölgyeim, ha már megvettétek a legnagyobb ajándékokat kedveseiteknek, de még szeretnétek pár apróságot melléjük, a népszerű Mercedes és BMW tokok környékén érdemes szemezgetni. A karcálló kiegészítők hasznosak és nincs olyan férfi, aki nem örülne neki.