Szervizfutár

Rendelj futárt hibás készülékedért!

Kapcsolattartó adatai

Csomagfelvétel helye

Készülék adatai

Számlázási adatok

Ezt a weboldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei érvényesek rá.

1. Expressz futár díja: 7.990 Ft

  • csak Budapesten

Kapacitáshiány miatt sajnos átmenetileg szünetel az expressz futár szolgáltatásunk. Az országos szervizfutár elérhető akár Budapesten is!

2. Országos szervizfutár díja: 3.990,- Ft

  • az egész ország területén (Budapesten is)

Expressz futár szolgáltatásról

Kapacitáshiány miatt sajnos átmenetileg szünetel az expressz futár szolgáltatásunk. Az országos szervizfutár elérhető akár Budapesten is!

Kinek ajánljuk?

Az Expressz futár szolgáltatásunk csak Budapesten elérhető. Most mindennél fontosabbnak érezzük, hogy ebben a nehéz helyzetben ne kelljen otthonról kimozdulniuk ügyfeleinknek, ezzel is minimalizáljuk a megbetegedéseket. Ha elromlott a készüléked, és nem tudsz emiatt home office-ban dolgozni, vagy nem tudsz kapcsolatban maradni távolban maradt szeretteiddel, akkor igényeld expressz futárunkat, és még a mai napon elmegyünk hibás készülékedért.

Hogyan igényelheted?

  1. Telefonon: rögzítjük a szükséges adatokat, és időpontot egyeztetünk az átvételre
  2. Online: Az űrlap kitöltése után a végén jelöld be: "Expressz futárt kérek Budapesten belül" Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot a megadott telefonszámon, majd időpontot egyeztetünk az átvételre.

Akár 1 munkanapon belül háztól házig!

Csak Budapest területén!

Futárunk minden egészségügyi óvintézkedésnek megfelel! Szájmaszkban és gumikesztyűben érkezik, fertőtlenítve! A készüléket kérjük ne csomagold be, nincs szükségünk dobozra és kiegészítőkre sem. Ha van esetleg rajta tok, kérjük azt is vedd le róla. Futárunknál minden szükséges eszköz rendelkezésre áll a biztonságos szállításhoz és fertőtlenítéshez is.

Miután futárunk átvette tőled a készüléket, beszállítja szervizünkbe, szervizeseink bevizsgálják, majd tájékoztatunk telefonon vagy emailben a javítási költségről. Amennyiben ez megfelel, elvégezzük a javítást, a készüléket fertőtlenítjük és futárunk egy veled egyeztetett időpontban visszaszállítja. A fizetés jelenleg utánvéttel lehetséges és csak készpénzben a futárnál. Sajnos nem érkezett meg még a hordozható kártya elfogadó terminálunk, de amint megkapjuk, onnantól bankkártyával is fogtok tudni fizetni.

További információkért hívd bizalommal szervizünket! +36 (30) 630 22 77

Országos szervizfutár szolgáltatásról

Kinek ajánljuk?

Országos szervizfutár szolgáltatásunk kiváló lehetőség azok számára, akik távol élnek tőlünk, nincs lehetőségük helyben megjavíttatni készüléküket, egy megbízható szervizt keresnek, vagy csak egyszerűen szeretik a kényelmet és a profi megoldásokat. 

3-4 munkanapon belül háztól házig!

Az egész ország területén!

Szervizfutár szolgáltatásunkban partner az Express One Hungary Kft.

 express_one_logo

  • A futár érkezése a megrendelését követő munkanapon várható 8-17 óra között.
  • A készüléket megfelelő csomagolásban add át futárunknak, a szállítás során esetlegesen fellépő további sérülések elkerülése érdekében.
  • A feladást követő napon a bevizsgálást követően felhívunk telefonon a pontos javítási költséget illetően.
  • Amennyiben megfelel az összeg, a javítást elvégezzük és a következő munkanapon futárunknál átvételkor kell csak fizetni.

Biztosítási feltételek

Minden csomag, melyet futárszolgálatunk szállít, nettó 100.000 Ft értékig biztosítva van. Ezt a biztosítást tartalmazza az országos szervizfutár díja.

Nettó 100.000 Ft-ot meghaladó csomagok esetén ajánlott az extra biztosítás megkötése.

Extra biztosítás díjai:

  • bruttó 2.000 Ft, ha az áru értéke nettó 100.001-200.000 Ft
  • bruttó 5.000 Ft, ha az áru értéke nettó 200.001-500.000 Ft

Amennyiben szeretnéd kérni az extra biztosítást, nincs más dolgod, mint bepipálni az űrlapnál ezt a lehetőséget. Felhívjuk figyelmedet, amennyiben nem kéred az extra biztosítást drágább csomag esetén, és a csomag elveszne, akkor nettó 100.000 Ft-ig áll csak módunkban a kártalanítás.

Az űrlap kitöltésével és elküldésével tudod futárunkat megrendelni.

További információkért hívd bizalommal szervizünket! +36 (30) 630 22 77