Az Apple Inc. szoftver- és hardvergyártó cég innovatív ötleteinek köszönhetően a világ egyik legnépszerűbb okostelefon, táblagép, médialejátszó és számítógép gyártója és forgalmazója napjainkban. Szervizeinkben az Apple készülékek széles palettájának javítását elvégezzük. A különböző számítógépek, például a MacBook javítását, a MacBook Air szervizelését és a MacBook Pro javítását is vállaljuk, legyen szó a MacBook beázásáról, kijelzőtöréséről, akkumulátor vagy háttértár cseréjéről. Az Apple táblagépeit, az iPad szériát (iPad 2, iPad 3, iPad 4), az iPad mini szériát (iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3) és az iPad Air szériát (iPad Air és iPad Air 2), illetvea legújabb iPad Pro szériák javítását is egyaránt vállaljuk. Az iPad-ek kijelző cseréje a leggyakrabban előforduló iPad szerviz folyamat, de az iPad akkumulátor cseréje és Wi-Fi antenna cseréje is sűrűn esedékessé válhat. Az iPhone különböző szériáinak (iPhone XS Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8/8Plus, iPhone 7/7Plus, iPhone 6s/6s Plus) készülékek szervizelése is azonnali jelleggel történik látványszervizeinkben, ahogy a különböző iPod-ok javítása is.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Apple szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ha a javítás után később bármi problémát észlel készülékén, nyugodtan hozza vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • A javítások 80%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.
  • Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.
  • Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.
  • Referenciáink között több nagy multi cég megtalálható, csak úgy a kisebb vállalkozások is.

Rólunk mondták ügyfeleink