Az Apple Inc. szoftver- és hardvergyártó cég innovatív ötleteinek köszönhetően a világ egyik legnépszerűbb okostelefon, táblagép, médialejátszó és számítógép gyártója és forgalmazója napjainkban. Szervizeinkben az Apple készülékek széles palettájának javítását elvégezzük. A különböző számítógépek, például a MacBook javítását, a MacBook Air szervizelését és a MacBook Pro javítását is vállaljuk, legyen szó a MacBook beázásáról, kijelzőtöréséről, akkumulátor vagy háttértár cseréjéről. Az Apple táblagépeit, az iPad szériát (iPad 2, iPad 3, iPad 4), az iPad mini szériát (iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3) és az iPad Air szériát (iPad Air és iPad Air 2), illetvea legújabb iPad Pro szériák javítását is egyaránt vállaljuk. Az iPad-ek kijelző cseréje a leggyakrabban előforduló iPad szerviz folyamat, de az iPad akkumulátor cseréje és Wi-Fi antenna cseréje is sűrűn esedékessé válhat. Az iPhone különböző szériáinak (iPhone XS Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8/8Plus, iPhone 7/7Plus, iPhone 6s/6s Plus) készülékek szervizelése is azonnali jelleggel történik látványszervizeinkben, ahogy a különböző iPod-ok javítása is.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Apple szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.
  • Nem alakulunk át más néven évente, azok maradunk, akik az elejétől kezdve vagyunk.
  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • Nem csak javításokat végzünk, hanem mindig ajánlunk olyan kiegészítőket, tartozékokat, amivel elkerülhetőek a további problémák.

Rólunk mondták ügyfeleink