A Honor készülékei nem régóta vannak jelen az okostelefon piacon, tapasztalt szerviztechnikus kollégáink azonban ezeknél a modelleknél is szakértelemmel végzik el a szükséges javításokat. A készülékek beázása esetén ultrahangos tisztítás is ügyfeleink rendelkezésére áll, melyet akár szervizeinkben is megvárhat egy finom kávé mellett. Ahogy a legtöbb telefon esetében, úgy a Honor készülékeknél is a kijelző törése a leggyakoribb meghibásodás. Az alkatrész cseréjét minden esetben sérülésmentes, válogatott alkatrészekkel végezzük el. Munkatársaink ezen kívül is széleskörű javítást vállalnak, ebbe többek között akkumulátor csere, USB csatlakozó flex csere és hátlapi kamera javítás is tartozik. Minden munkánk esetében fontosnak tartjuk, hogy a beérkezett telefon teljes bevizsgáláson essen át, hogy az esetlegesen felmerülő újabb problémákat is kiszűrjük.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Honor okostelefon szerviz - Árlista árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Alkatrészek beszerzésével külön kollégánk foglalkozik, emiatt kiemelt figyelemmel és rekordgyorsasággal be tudunk szerezni bármilyen egyedi igényt.
  • Szerviz futár szolgáltatásunkkal az ország egész területéről küldik hozzánk ügyfeleink a javításra szánt készülékeket.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Szervizeinkben a mindenkori forgalommal arányos létszámban várjuk ügyfeleinket, így biztosítva a rekord gyorsaságot a javításoknál.

Rólunk mondták ügyfeleink