A Honor készülékei nem régóta vannak jelen az okostelefon piacon, tapasztalt szerviztechnikus kollégáink azonban ezeknél a modelleknél is szakértelemmel végzik el a szükséges javításokat. A készülékek beázása esetén ultrahangos tisztítás is ügyfeleink rendelkezésére áll, melyet akár szervizeinkben is megvárhat egy finom kávé mellett. Ahogy a legtöbb telefon esetében, úgy a Honor készülékeknél is a kijelző törése a leggyakoribb meghibásodás. Az alkatrész cseréjét minden esetben sérülésmentes, válogatott alkatrészekkel végezzük el. Munkatársaink ezen kívül is széleskörű javítást vállalnak, ebbe többek között akkumulátor csere, USB csatlakozó flex csere és hátlapi kamera javítás is tartozik. Minden munkánk esetében fontosnak tartjuk, hogy a beérkezett telefon teljes bevizsgáláson essen át, hogy az esetlegesen felmerülő újabb problémákat is kiszűrjük.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Okostelefonok szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Minősített beszállítókkal együttműködve a garanciális javításaink aránya 6,72%. Minden 100 megjavított készülékből kevesebb, mint 7 db-ot kell újra javítanunk. Magyarországon az átlagos arány közel 20%.
  • Magyarország legnagyobb alkatrész készletével rendelkezünk (több, mint 25 millió Ft értékben), épp azért, hogy a szervizfolyamatok idejét minimalizálni tudjuk. Ez fontos az ügyfél és a mi szempontunkból is.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.
  • Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Rólunk mondták ügyfeleink