A Honor készülékei nem régóta vannak jelen az okostelefon piacon, tapasztalt szerviztechnikus kollégáink azonban ezeknél a modelleknél is szakértelemmel végzik el a szükséges javításokat. A készülékek beázása esetén ultrahangos tisztítás is ügyfeleink rendelkezésére áll, melyet akár szervizeinkben is megvárhat egy finom kávé mellett. Ahogy a legtöbb telefon esetében, úgy a Honor készülékeknél is a kijelző törése a leggyakoribb meghibásodás. Az alkatrész cseréjét minden esetben sérülésmentes, válogatott alkatrészekkel végezzük el. Munkatársaink ezen kívül is széleskörű javítást vállalnak, ebbe többek között akkumulátor csere, USB csatlakozó flex csere és hátlapi kamera javítás is tartozik. Minden munkánk esetében fontosnak tartjuk, hogy a beérkezett telefon teljes bevizsgáláson essen át, hogy az esetlegesen felmerülő újabb problémákat is kiszűrjük.

Expressz javítás soron kívül

Foglaljon időpontot

Szervizpontok


Okostelefonok szerviz árlista

(válassza ki készüléke típusát)


Miért válasszon minket?

Pontokba szedtük azokat az előnyöket, amelyekkel sokkal jobb szolgáltatást nyújtunk Önnek konkurenseinknél


  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.
  • Mi nem fogjuk azt hazudni, hogy gyári alkatrészt építünk be, ha az utángyártott. Ezzel kapcsolatban információkkal minden ügyfélszolgálatos kollégánk az Önök rendelkezésére állnak.
  • A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)
  • A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza jogos tulajdonosához.
  • Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 91,9%-a nyilatkozta azt, hogy többet kapott tőlünk, mint amire előzetesen számított.
  • Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy az Ön készüléke is nálunk javult meg.

Rólunk mondták ügyfeleink