Alkatrész minőség

Kijelző minőség magyarázó táblázat

Szervizeinkben az ügyfeleink igényeinek megfelelően lehetőséget biztosítunk több fajta minőségű kijelző cseréjéhez. A kijelző minőségek közötti legnagyobb különbség az árakban jelenik meg.

Az "A++" minőségű kijelzőink a legdrágábbak és a legjobb minőségűek is. Ezeket közvetlenül a márka gyártóktól rendeljük meg.

  • Apple IRP szervizként (erről részletesen itt tudsz olvasni) közvetlenül az Apple-lel állunk kapcsolatban, így minden "A++" minőségű kijelző csere az Apple-nél dokumentálva van.
  • Samsung és Huawei "A++" kijelzőink szériaszámmal ellátva teljes mértékben eredeti alkatrészeknek minősülnek.

Ár/érték arányban az "A" és "A+" minőségű kijelzőket ajánljuk, ezek között minimális különbség van, inkább árban vannak eltérések. 

  • "A+" minőség esetén a kijelző minden egyes alkotóeleme gyári, azonban nem közvetlenül a márkán keresztül történik a beszerzése, hanem 3. féltől.
  • "A" minőség esetén a kijelző minden egyes alkatóeleme gyári, azonban előfordulhatnak köztük felújított alkotóelemek is, mint pl új érintőüveg, vagy új kijelző szalagkábel. 

A "B" minőségű kijelzőink harmadik féltől rendelt utángyártott alkatrészek.

  • Alkotóelemei utángyártottak. Fontos tudni, hogy utángyártott kijelzőkből a piacon jelenleg több, mint 5 fajta minőség beszerezhető. Ezen kijelzők esetén többnyire a megjelenítő LCD vagy AMOLED utángyárott, ami esetenként más színhőmérsékletet, vagy más felbontást jelent az eredeti kijelzőhöz képest.
  • De utángyártott alkotóelem lehet a szalagkábel, ami az eredetihez képest merevebb tud lenni, ami a szerelhetőséget megnehezítni.
  • Összességében elmondható a B minőségű kijelzőinkről, hogy sok év tapasztalata alapján sikerült kiválasztanunk a legjobb, legtartósabb és legjobban szerelhető minőségeket.
  • Ár szempontjából a legolcsóbb választás, de véleményünk szerint még bőven vállalható megoldás lehet azok számára, akiknek az ár a legfontosabb tényező kijelző csere esetén.
Minőség Leírás
 A++Eredeti alkatrész. Hivatalos forrásból, közvetlenül a gyártótól származik. A piacon elérhető legjobb minőségű kijelző.
 A+Eredeti alkatrész. Nem közvetlenül a gyártótól, hanem harmadik féltől származó, kiváló ár/érték arányű kijelző. Tulajdonságaiban teljes mértékben kompatiblis az A++ minőséggel.
 AEredeti alkatrész. Többnyire felújított, vagy használt eredeti kijelző. Tulajdonságaiban teljes mértékben kompatiblis az A++ és A+ minőséggel.
 BUtángyártott alkatrész. Harmadik féltől rendelt utángyártott alkatrész. Ár/érték arányban a legolcsóbb megoldás.