iPad Pro 9,7 (2016) kijelző csere 69.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ajánljuk az iPad Pro kijelzőjének cseréjét, ha már zavaróan karcos, esetleg egy zuhanás következtében teljesen megrepedt, és érzéketlenné vált. A mélyebb karcok felsérthetik az ujjaid, így cseréjét minél hamarabb ajánlott elvégezni.

A cserélendő iPad Pro 9,7" (2016) kijelző

A kisebbik iPad Pro kijelzője ugyanolyan gyönyörű, mint a nagyobb testvéré. Még mindig LCD-vel dolgozik az Apple, nem kapott lehetőséget az OLED kijelző, ugyanakkor az éles textúrák és a tökéletes beállítások kárpótolnak minket érte.

Miért érdemes szervizünkbe hoznod a készüléked? A karcos kijelző miatt nem csak az esztétikai értékéből veszít, de egy esetleges értékesítés során, az ára is rendkívüli módon leesik, a fent említett egészségügyi veszélyforrásról nem is beszélve. Szervizünkben rövid idő alatt újjá varázsoljuk a készüléked.

Az iPad Pro 9,7" (2016) kijelző csere menete

Kikapcsoljuk az iPad-et, majd egy asztalra helyezzük. Az iPad Pro kijelzőjének magabiztos tartását a rendkívül erős ragasztóanyag felhasználásával érték el. Ahhoz, hogy el tudjuk távolítani, fel kell melegítenünk a készülék oldalait, hogy a ragasztóanyag feloldjon, ezután pengetők segítségével tudjuk elválasztani.

Ez nehéz munkafolyamat, ami komoly erőt és türelmet igényel, ráadásul egy rossz mozdulat során nagyobb károkat is okozhatsz a belső alkatrészekben. A kijelző több szalagkábellel is csatlakozik az alaplaphoz ezeket le kell csatlakoztatni.

Az új kijelző leválasztása után kiszereljük a kijelzőből a beépített ujjlenyomat olvasót, ezt melegítés során tudjuk eltávolítani. Az új kijelzőre ragasztóanyagot helyezünk, majd visszaépítjük a keretre. Ezután erős nyomás alatt tartjuk addig, ameddig az meg nem köt. Természetesen összeszerelés után egy alapos teszt várja a készüléket.

Pro tipp

  • Érdemesebb megőrizned az iPad Pro épségét, hogy ne kelljen a későbbiekben további szervizes eljárásokra költened. Egy minőségi ütésálló iPad Pro tokban nagy valószínűséggel túléli a nagyobb ejtéseket is.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10