iPhone 4 GSM antenna flex csere 6.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 4 GSM antennája teszi lehetővé, hogy a készülék számára állandó legyen a térerő, vagyis közel változatlan maradjon a jelerősség. Amennyiben a 3G hálózathoz való csatlakozáshoz minden paraméter adott, úgy az antenna felel azért, hogy a készülék statikusan fogja a hálózatot.

A cserélendő iPhone 4 GSM antenna

Az iPhone 4 GSM antennájának legnyilvánvalóbb és legtöbbször jelentkező hibája a hirtelen mutatkozó térerő fluktuáció. Efféle ingadozást környezeti tényezők is előidézhetnek, így ez csak abban az esetben tartható hibának, ha más készülékekkel összehasonlítva jelentkezik (vagyis ha az ugyan abban a környezetben működő készülékek stabil jelet fognak). Ilyen hibatípusnak számít még, ha a jel hirtelen és indokolatlanul elvész. Ugyan így a GSM antenna okolható akkor is, ha készülékünk (bár minden paraméter adott) mégsem tud csatlakozni az amúgy erős 3G hálózathoz. Ezeket a problémákat első szinten a GSM antenna cseréje orvosolhatja, de ha ez nem jelent megoldást, akkor az IC körül kell a hiba forrását keresnünk. A szerviz körülbelül 20-25 perc, ami helyben megvárható.

A szervizelés menete

Az iPhone 4 GSM antennájának cseréjéhez először a két hátsó csavart, ezt követően pedig a hátlapot távolítjuk el és kiemeljük az akkumulátort. A GSM antenna a csengő hangszóró házán lett elhelyezve, így utoljára ezt szereljük ki. Fontos még, hogy a készülék összeszerelésekor csatlakoztassuk az antennát az alaplaphoz.

Szakértő „pro tipp”

  • Mielőtt az iPhone 4 GSM antennájának cseréje mellett köteleznénk el magunkat, feltétlenül bizonyosodjunk meg arról, hogy nem környezeti változás okozza-e a térerő ingadozását, ugyanis ebben az esetben a helyváltoztatás, vagy az idő magától megoldja a hibát.
  • Szerviznehézségi faktor: 5/10