iPhone 5 felső szalagkábel csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 5-ös készülékeknek egyik gyakran előforduló hibája, hogy a bekapcsoló gomb nem, vagy nem megfelelően működik. Hibajelenség tapasztalataink alapján: a bekapcsoló gomb megnyomására nem vagy csak nagyon ritkán oldja fel, vagy zárja le a képernyőt. Ezt a hibát a gyártó Apple is elismerte, egy meghatározott gyártási időintervallumba eső iPhone 5 telefonok gyári visszahívásba és csereprogramba kerültek.

A cserélendő iPhone 5 felső szalagkábel

A felső szalagkábelen található iPhone 5 bekapcsoló gomb, a hangerőszabályzó gombok és a némító gomb elektronikája is. Ezen a flexen található tovább az iPhone 5 felső mikrofonja, amit kihangosításkor és kamerázás közben használ fő mikrofonként a készülék. Ezért amennyiben hang vagy képfelvétel visszajátszásánál vagy kihangosításnál a vonal másik végén nem lehet hallani, akkor szintén ezt az iPhone 5 felső szalagkábelt kell kicserélni. Cseréjének időtartama kb. 45 perc, iPhone 5 szervizeinkben ez a javítás megvárható.

A szervizelés menete

Az iPhone 5 felső szalagkábelének cseréje az átlagos javításoknál több ideig tart, mert teljesen alkatrészekre kell bontani hozzá a készülékünket. Cseréje összetett és hozzáértést kíván, semmiképp ne próbálja meg otthon.

Pro tipp

  • Csere előtt ellenőrizzük, hogy a iPhone 5-ünk nem esik-e bele az Apple gyári visszahívásába, mert amennyiben igen akkor a cserét az Apple a visszahívási programban garanciálisan megteszi.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10