iPhone 5S hátlap csere 25.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A korábbi generációkhoz képest az iPhone 5S hátlapja már fehér, fekete és arany színben is elérhető. Ahogyan az ötös széria esetében, itt is előfordulhat, hogy a keret megkopik, ezt viszont a hátlap cseréjével orvosolni lehet.

A cserélendő iPhone 5S hátlap

Jellemzően fizikai behatás, pl. a készülék leejtése következtében roncsolódik az iPhone 5S hátlapja. Attól függően, milyen mértékű a sérülés, általában karcos, repedt vagy meghajlott hátlapokkal találkozunk. Fontos, hogy a sérült hátlap azon túl, hogy esztétikailag is problémát okoz, könnyen felsértheti tenyerünket, akár el is vághatja azt. Az iPhone 5S hátlapja szerelt hátlap, amelyen megtalálható a csengő, a jack csatlakozó, a felső szalagkábel (a hangerő szabályzó, valamint a bekapcsoló gombokkal együtt), a dock-csatlakozó a mikrofonnal, továbbá a Wi-Fi és a vibramotor. Ezek mindegyike cserére kerül az iPhone 5S hátlapjának cseréjekor. A csere 1 órát vesz igénybe, amelyet szervizünkben megvárhat.

Jó tudni, hogy mivel az összes iPhone 5S hátlap gyárilag rendelkezik a készülék IMEI számával, ezért a hátlapcserét követően ez a szám a cserélt hátlapon nem fog megjelenni. Fontos, hogy a készülék esetleges eladásakor ez nem befolyásolja annak értékét, ugyanis az IMEI szám ellenőrzése más módon is elvégezhető.

A szervizelés menete

Ahhoz, hogy kicserélhessük az iPhone 5S hátlapját, apró darabokra kell szétszednünk a készüléket. Mivel a hátlap szerelt, így el kell távolítanunk az összes hozzá csatlakozó alkatrészt, amely magas fokú tapasztalatot és körültekintést igényel, emiatt a hátlap házilagos cseréjétől mindenkit óva intünk!

A hátlap már újra a régi, de további problémák merülnek fel a telefonnal? Ide kattintva megtekintheti az iPhone 5s javítási árakat, és a szerviz folyamatok rövid leírását.

Szakértő „pro” tipp

  • Jó hír, hogy a hátlapnak mind a felső, mind az alsó üveg részének cseréje külön-külön is megoldható anélkül, hogy el kellene távolítanunk a szerelt alumínium hátlapot.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10